16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Bill Gates: Πολλοί χρήστες του iPad είναι απογοητευμένοι από αυτό

    Σε τηλεοπτική συνέντευξη για το CNBC, ο Bill Gates δεν είχε να πει και πολύ καλά λόγια για το iPad.

    bill-gates

    Μιλώντας για την πτωτική τάση στην αγορά των PC, που έφτασε σε ιστορικό χαμηλό το προηγούμενο τρίμηνο, ο Gates ανέφερε ότι η δημοφιλία των tablets ανεβαίνει και ότι είναι ολοένα και πιο δύσκολο να διακρίνει κάποιος προϊόντα που είναι PCs σε σύγκριση με τα tablets. Και κάπως έτσι η κουβέντα πήγε στο Surface της Microsoft, το οποίο φέρνει τη “φορητότητα ενός tablet αλλά τον πλούτο ενός PC” σύμφωνα με τον εμβληματικό ιδρυτή της Microsoft.

    Μιλώντας, πάντως, για το iPad, ο Gates δεν είχε να πει και τόσο καλά λόγια: “Πολλοί από τους χρήστες του είναι απογοητευμένοι, δεν μπορούν να πληκτρολογήσουν, δεν μπορούν να δημιουργήσουν έγγραφα, δεν έχουν Office σ αυτό”.

    Φυσικά, το iPad διαθέτει on-screen πληκτρολόγιο ενώ μπορείτε να συνδέσετε σ’ αυτό προαιρετικά περιφερειακά εξωτερικά keyboards, ο Gates όμως μάλλον ήθελε να κάνει την αντιπαράθεση με το Surface και το πληκτρολόγιό του.

    Σε κάθε περίπτωση, το iPad παραμένει στην κορυφή της αγοράς των tablets με την Apple να έχει αποστείλει 19.5 εκατ. συσκευές το πρώτο τρίμηνο, ενώ τα αντίστοιχα νούμερα για τη Microsoft φτάνουν τα 900.000 Surface Pro και Surface RT. Έχουν δρόμο ακόμη στο Redmond λοιπόν για να κυριαρχήσουν στην αγορά των tablets…

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles