22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    3x Φωτεινότερα χρώματα με τους βιντεοπροβολείς της Epson

    Οι σειρές βιντεοπροβολέων τεχνολογίας 3LCD της Epson αποδεικνύουν στην πράξη την ανώτερη ποιότητα προβολής που προσφέρουν και την ηγετική τους παρουσία στην αγορά

    binteoprovoleis epson

    Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των βιντεοπροβολέων, παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις προβολής που προσφέρουν για κάθε περιβάλλον οι κορυφαίας ποιότητας σειρές βιντεοπροβολέων που διαθέτει. Με την 3LCD τεχνολογία προβολής, οι βιντεοπροβολείς της Epson αποδίδουν ομοιόμορφα τον λευκο και έγχρωμο φωτισμό, με πλούσια, έως και τρεις φορές πιο φωτεινά χρώματα, όπως αποδεικνύεται και από το βιομηχανικό πρότυπο μέτρησης της απόδοσης έγχρωμου φωτισμού (CLO), που ποσοτικοποιεί τη φωτεινότητα των αποδόσεων κόκκινου, πράσινου και μπλε χρώματος, όλων των ψηφιακών προβολέων.

    Η Epson έδειξε στην πράξη την υπεροχή των βιντεοπροβολέων της, έναντι ανταγωνιστικών βιντεοπροβολέων με τεχνολογία DLP μονού chip, με βάση την απόδοση της φωτεινότητας των χρωμάτων και κατά συνέπεια την ρεαλιστική απόδοση των εικόνων.

    Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Epson, στο Χαλάνδρι, οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού (CLO) που αποδίδουν οι βιντεοπροβολείς της Epson, για τα τεχνικά προτερήματα και τους λόγους υπεροχής των βιντεοπροβολέων Epson, έναντι των βιντεοπροβολέων DLP μονού chip. Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν την σημασία που δίνει η Epson στην ορθή και ρεαλιστική απόδοση των χρωμάτων, αλλά και τη δυσκολία που αυτό ενέχει μέσω της διαδραστικής εφαρμογής Epson “Color Challenge Game” με βάση τους κανόνες της θεωρίας των χρωμάτων.

    Έμφαση δόθηκε στους τρείς βασικούς τομείς δραστηριοποίησης της Epson, που αφορούν  τους ιδανικούς για εκπαίδευση βιντεοπροβολείς, όπως ο EB-595Wi, τους ιδανικούς βιντεοπροβολείς εγκατάστασης, όπως ο EBZ11000, που έχει σχεδιαστεί για την εξυπηρέτηση των αναγκών επιχειρήσεων για μόνιμη εγκατάσταση σε μεγάλους χώρους, για την ψηφιακή σήμανση, και για την αγορά της ενοικίασης, αλλά και τους ιδανικούς για οικιακή διασκέδαση και παιχνίδια βιντεοπροβολείς, όπως ο νέος Full HD EHTW6600W, με δυνατότητα προβολής ρεαλιστικών εικόνων σε 2D και 3D.

    Παράλληλα, είδαν στην πράξη τονλλ παροι διαδραστικό βιντεοπροβολέα εξαιρετικά μικρής απόστασης EB-595Wi που ενδείκνυται για εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, καθώς προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο διαδραστικότητας συνδυάζοντας τη λειτουργία αφής, με τη δυνατότητα χρήσης διπλών μαρκαδόρων, ενώ εγκαθίσταται με ιδιαίτερη ευκολία, όπως όλοι οι βιντεοπροβολείς της Epson, για την εύκολη εισαγωγή τους σε ποικίλα περιβάλλοντα.

    Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas σχολίασε: «Με όχημα τις καινοτόμες τεχνολογίες μας έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας και αξιοπιστίας λύσεις σε πληθώρα περιβαλλόντων όπου απαιτείται η προβολή. Είμαστε  ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πορεία των βιντεοπροβολέων μας στην Ελληνική αγορά και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε σε καταναλωτές και επιχειρήσεις την ποιότητα βιντεοπροβολέων που απαιτούν.»


    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles