25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Γιορτάστε τα γενέθλιά σας στο Twitter…με μπαλόνια!

    Την προσθήκη της ημερομηνίας των γενεθλίων και την εμφάνιση στο προφίλ του κάθε χρήστη, επιτρέπει πλέον το Twitter. Την ημέρα που θα γιορτάζετε, όσοι ακόλουθοί σας  επισκέπτονται το προφίλ σας ή εάν έχετε ανοιχτό προφίλ, θα ενημερώνονται για τα γενέθλιά σας μέσα από ένα περιβάλλον γεμάτο…μπαλόνια!

    Twitter μπαλόνια

    Πολλοί χρησιμοποιούν το Twitter για να μοιραστούν τις διάφορες επετείους τους. Για τον λόγο αυτό, το κοινωνικό δίκτυο σκέφτηκε να μετατρέψει το προφίλ των εορταζόντων, σε ένα μικρό πάρτι. Για να φαίνεται και στο δικό σας προφίλ πότε έχετε γενέθλια, επισκεφθείτε το προφίλ σας και επιλέξτε δεξιά «Επεξεργασία του προφιλ» (Edit your profile). Μόλις  ενεργοποιηθεί η προβολή επεξεργασίας των στοιχείων σας, βάλτε την ημερομηνία γέννησής σας στα αριστερά της οθόνης, κάτω από την εικόνα του προφίλ σας.

    twitter-birthday-settings

    Επιπλέον, σας δίνονται οι επιλογές να επιλέξτε αν θέλετε να φαίνεται η ημερομηνία των γενεθλίων δημόσια, στους ακόλουθούς σας, σε αυτούς που ακολουθείτε, σε αυτούς που ακολουθείτε και σας ακολουθούν ταυτόχρονα ή μόνο σε εσάς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles