20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ποιο είναι το killer app του Bitcoin; Μα, φυσικά το… πορνό!

    Ξεκίνησε να δέχεται πληρωμές για τις premium services του μέσω Bitcoin το Δεκέμβριο και, σύντομα, είδε σημαντική αύξηση στις “πωλήσεις” του. Ο λόγος για το Porn.com, οι ιδιοκτήτες του οποίου τώρα προσφέρουν το domain προς πώληση σε όποιον επιθυμεί να τους δώσει 50 εκατ. δολάρια, μόνο όμως σε Bitcoin.

    bitcoin-porn2

    Ο David Kay, Marketing Director της εταιρείας Sagan που βρίσκεται πίσω από το Porn.com, πιστεύει ακράδαντα ότι το πορνό είναι το “killer app” του Bitcoin. Γιατί; Γιατί είναι “γρήγορο, εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και εμπιστευτικότητα” όπως σημειώνει – και τελικά φαίνεται ότι δεν έχει και πολύ άδικο.

    Το porn.com είναι ένα από τα πιο ακριβά domains που έχουν πουληθεί ποτέ, καθώς, το 2007, η MXN, εταιρεία με βάση στο Detroit, πλήρωσε γι’ αυτό 9.5 εκατ. δολάρια. Το μόνο domain που είχε πουληθεί για περισσότερα χρήματα εκείνη την εποχή ήταν το… sex.com, που άλλαξε χέρια έναντι 12 εκατ. δολαρίων το 2005, αποδεικνύοντας πως το “διαχρονικό” θεώρημα “Internet is for porn” συνεχίζει να ισχύει. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι αν, τελικά, έχει δημιουργηθεί και ένα νέο, το “Bitcoin is for porn”. Χμμμ….

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles