14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Bitmoji: φτιάξε μόνος σου τα δικά σου emoji!

    Θα σου άρεσε να μετατρέψεις τον εαυτό σου σε έναν emoji χαρακτήρα; Αντί να στέλνεις όλες αυτές τις φατσούλες μέσω μηνυμάτων, γιατί να μη κάνεις το μήνυμα λίγο πιο πικάντικο με έναν χαρακτήρα που σου μοιάζει και ταυτόχρονα μπορεί να εκφράσει διάφορα συναισθήματα;

    dsf

    Εδώ μπαίνει το Bitmoji. Μια διασκεδαστική εφαρμογή για να περάσεις την ώρα σου! Το Bitmoji είναι διαθέσιμο για iOS και Android συσκευές. Αφού την κατεβάσεις από το αντίστοιχο store, κάνεις log in και μετά η εφαρμογή θα σε οδηγήσει μόνη της μέσω απλών βημάτων στη δημιουργία του δικού σου emoji χαρακτήρα. Μπορείς να δημιουργήσεις έναν χαρακτήρα που να σου μοιάζει απόλυτα ή έναν, γιατί όχι, της φαντασίας σου. Εννοείται πως μπορείς να τον αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσεις, αλλά μόνο ένας χαρακτήρας μπορεί να είναι ενεργός κάθε φορά.

    Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία της διαμόρφωσης του χαρακτήρα, όπως τα μαλλιά, τα μάτια, τη μύτη κτλ, μπορείς να προχωρήσει σε άλλα χαρακτηριστικά, όπως αν θα έχει κάποιο αξεσουάρ, όπως γυαλιά, καπέλο κτλ,  να διαμορφώσεις τον τύπο σώματος και φυσικά να επιλέξεις τα ρούχα.

    Η επόμενη επιλογή που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα σε αμέτρητες εκφράσεις συναισθήματος που θα συνοδεύει το πρόσωπο του χαρακτήρα σου.

    Για να κάνεις μόστρα τον νέο emoji χαρακτήρα σου, μπορείς να το στείλεις απευθείας σε μια social media εφαρμογή μέσω του Bitmoji ή αν βρίσκεται ήδη σε αυτή, πολύ απλά άλλαξε το πληκτρολόγιο και διάλεξε το emoji που θέλεις.

    Δοκίμασε το ακολουθώντας αυτό τον σύνδεσμο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles