14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Bitmore Tab 88 Android: Νέο tablet με επιδότηση από τη Forthnet

    Η Info Quest Technologies παρουσιάζει αποκλειστικά στα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, το νέο tablet bitmore Tab 88 Android με οθόνη πολλαπλής αφής 8 ιντσών και Android 2.3.


    Εμπλουτίζοντας τη συνεργασία της με το νούμερο 1 πάροχο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, η Info Quest Technologies διαθέτει το μοναδικό multimedia tablet bitmore Tab88 Android, το οποίο, για πρώτη φορά, μπορείτε να το αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή με σύνδεση σε όλα τα Καταστήματα Forthnet.

    Συγκεκριμένα, από 5 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες στα 137 Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν το συγκεκριμένο tablet, ΜΟΝΟ με 159,90€ σε συνδυασμό με οποιαδήποτε υπηρεσία broadband.

    Το bitmore Tab 88 Android, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη πολλαπλής αφής 8”, λειτουργικό Android 2.3, 8GB αποθηκευτικό χώρο, υποδοχή micro-SD, κάμερα και επιπλέον πλήρως ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο προσφέρει πολλά περισσότερα από μία απλή ταμπλέτα.

    Επιπλέον οι συνδρομητές Broadband της Forthnet, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με δωρεάν Wi-Fi , σε πάνω από 360 Forthnet Hot Spot σε όλη την Ελλάδα

    Το προϊόν καλύπτεται με εγγύηση 2 ετών από την Info Quest Technologies .

    Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά χαρακτηριστικά στο www.forthnet.gr

    Για όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν χωρίς σύνδεση, το προϊόν θα διατίθεται προς 229,90 € . Επιπλέον, για το συγκεκριμένο προϊόν.διατίθεται και θήκη προστασίας-stand.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles