18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Tο Bitmore 750, ένα νέο 7ιντσο tablet στα €99 ανακοίνωσε η Info Quest

    Για όποιον αναζητά αυτές τις γιορτές ένα πρωτότυπο, χρήσιμο και ταυτόχρονα οικονομικό δώρο, που θα ενθουσιάσει όποιον το λάβει, το Bitmore 750, το νέο Tablet 7” της Info Quest Technologies, που διατίθεται στην εξαιρετική τιμή των 99€, είναι σίγουρα η λύση.

    Το νέο Bitmore Tab750, έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής, ελληνικό μενού, πληκτρολόγιο και οδηγίες χρήσης και το ιδανικό μέγεθος τόσο για ενήλικες, που θέλουν να έχουν μαζί τους μία ελαφριά και αξιόπιστη συσκευή για να βλέπουν τα emails τους και να πλοηγούνται στο Internet, όσο και τους μικρότερους που θέλουν κάτι στα μέτρα τους, χωρίς θυσίες σε ταχύτητα, χρώματα και γραφικά, για να παίζουν, να βλέπουν τα αγαπημένα τους video και να ακούν την αγαπημένη τους μουσική.

    Το νέο Tab750 διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 7” capacitive με ανάλυση 800×480 pixels, 4GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα Micro-SD και camera και ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich, για μέγιστη ταχύτητα και απόδοση σε κάθε εφαρμογή. Στηρίζεται σε επεξεργαστή τελευταίας γενιάς, ενώ υποστηρίζει Flash, διαθέτει USB θύρα και έχει προεγκατεστημένες τις εφαρμογές GreekAndroidApps, SlideMe Market και e-Book reader.

    Όπως όλα τα προϊόντα Bitmore, το νέο Tab750, κατασκευάζεται και υποστηρίζεται από την Info Quest Technologies και διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, σε μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας, καθώς και επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

    Η τιμή των €99 είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles