18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    BitTorrent Now. Νέα πλατφόρμα streaming multimedia περιεχομένου

    Την εταιρεία πίσω από το BitTorrent τη γνωρίζετε όλοι, κυρίως λόγω του ομώνυμου πρωτοκόλλου που χρησιμοποιείτε στο κατέβασμα των torrent σας. Τώρα, στο πλαίσιο της εξάπλωσης των δραστηριοτήτων της, εγκαινιάζει μία νέα υπηρεσία (μετεξέλιξη ουσιαστικά του BitTorrent Bundle), το BitTorrent Now.

    BitTorrent Now

    Υποστηρίζει διαφημίσεις και σας επιτρέπει να κάνετε streaming multimedia περιεχομένου (μουσικής και video) on-demand. Μία πλατφόρμα δηλαδή που παραπέμπει σε προτάσεις της αγοράς όπως το Spotify, το Netflix κ.ά. και θα λειτουργεί σε iOS, Android και Apple TV. Όπως σημειώνουν πάντως οι δημιουργοί του, στο BitTorrent θα βρείτε πολλούς ανεξάρτητους μικρούς καλλιτέχνες, ενώ θα υποστηρίζεται και VR περιεχόμενο.

    Δημιουργοί περιεχομένου που θα εγγράφονται στη νέα πλατφόρμα θα μπορούν να διανέμουν το έργο τους μέσα από το BitTorrent Now και οι χρήστες της θα μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς χρέωση, βλέποντας βέβαια διαφημίσεις. Θα υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα, μέσω κάποιας συνδρομής, να έχει κάποιος πρόσβαση σε ad-free περιεχόμενο.

    Να διευκρινίσουμε ότι η νέα υπηρεσία δεν έχει καμία σχέση με πειρατικό περιεχόμενο και χρησιμοποιώντας την θα έχετε πρόσβαση μόνο σε content που έχει αδειοδοτηθεί από τους κατόχους του στο BitTorrent Now.

    Δείτε περισσότερα για το BitTorrent Now στο site του https://bundle.media/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles