11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    BitTorrent Surf: Extension για τον Chrome που ψάχνει και κατεβάζει torrents

    Το BitTorrent ανακοίνωσε την Πέμπτη το Surf, μία επέκταση του Google Chrome που σας επιτρέπει να κατεβάσετε torrents απευθείας από το δημοφιλή browser. Η εταιρεία, μάλιστα, αναφέρει ότι σύντομα θα διαθέσει και ένα add-on για τον Firefox με τα ίδια χαρακτηριστικά.

    Σε τι μπορεί, όμως, να υπερτερεί ένα extension έναντι ενός εξειδικευμένου torrent client; Η BitTorrent ελπίζει ότι, προσθέτοντας ένα παράθυρο αναζήτησης torrents απευθείας στον Google Chrome, θα μπορέσει να κάνει πολύ πιο απλή τη διαδικασία αναζήτησης και download torrents για μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό.

    Η επέκταση έχει σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιεί μηχανές αναζήτησης από οι Google, Yahoo! και Bing ψάχνοντας για torrents, δίνοντας, βέβαια, στους χρήστες τη δυνατότητα να προσθέσουν και τα δικά τους αγαπημένα sites. Πέρα από torrents, σας δίνει, βέβαια, τη δυνατότητα να κατεβάσετε και ολόκληρες ιστοσελίδες και videos με την ίδια ευκολία.

    Το BitTorrent Surf είναι διαθέσιμο, σε αυτή τη φάση, σε “early Αlpha” έκδοση με στόχο τη συλλογή σχολίων από τους χρήστες, ενώ μπορείτε να το κατεβάσετε από το Chrome Web Store. Δείτε ένα video που περιγράφει τις δυνατότητές του.

    Πηγές: The Next WebThe Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles