15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Bixby by Samsung: Εξελίσσεται σε μία ευφυή πλατφόρμα με δυνατότητα επέκτασης

    Η πλατφόρμα Bixby ξεκίνησε ως ένα έξυπνο περιβάλλον, ένας πρακτικός τρόπος χρήσης της ανθρώπινης φωνής ως μέσο αλληλεπίδρασης με το κινητό. Πλέον, η Samsung το εξελίσσει σε μία ευφυή πλατφόρμα με δυνατότητα επέκτασης, που θα υποστηρίζει διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες στη ζωή των καταναλωτών. Κατά τη διάρκεια του SDC 2018, η Samsung παρουσιάζει νέους τρόπους για τους προγραμματιστές, προκειμένου να προσφέρουν μία εμπειρία ενός πιο διαδραστικού, προσωποποιημένου και χρήσιμου έξυπνου ψηφιακού βοηθού σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές.

    bixby

    Για να διευκολύνουν τους προγραμματιστές να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που βασίζονται στην πλατφόρμα Bixby, η Samsung παρουσιάζει το Bixby Developer Studio. Η συλλογή των εργαλείων παρέχει έναν έξυπνο τρόπο για προγραμματιστές και συνεργάτες της εταιρείας να ενσωματώσουν την τεχνητή νοημοσύνη σε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες και συσκευές. Οι προγραμματιστές θα μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν λειτουργίες ή υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί για την πλατφόρμα Bixby, τις Bixby Capsules, και να προσφέρουν στους καταναλωτές εύκολη πρόσβαση σε αυτές  μέσα από το Bixby Marketplace. Η πλατφόρμα Bixby θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσαρμόσουν εύκολα τις Bixby Capsules τους από κινητά τηλέφωνα και τηλεοράσεις έως οικιακές συσκευές και άλλα προϊόντα σε όλο το οικοσύστημα της Samsung.

    Στο πλαίσιο των προσπαθειών κλιμάκωσης των υπηρεσιών της πλατφόρμας Bixby, η Samsung θα επεκτείνει την υποστήριξη σε πέντε νέες γλώσσες μέσα στους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των βρετανικών αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών και ισπανικών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles