24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Black Adam: Ξεπέρασε τα 350 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο Box Office

    Τη στιγμή που το Black Panther: Wakanda Forever της Marvel μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους, η ταινία Black Adam της DC κατάφερε να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ. Η anti-hero ταινία, με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson ξεπέρασε τα 352 εκατ. στο παγκόσμιο box office σε ένα μήνα στις αίθουσες.

    Μετά από 4 εβδομάδες στο σινεμά και εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 200 εκατ. δολάρια, το Black Adam πρόσθεσε άλλα 9,7 εκατ. δολάρια στα έσοδά του τις τελευταίες μέρες.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, η ταινία αυτή τη στιγμή δέχεται μεγάλο ανταγωνισμό από το υψηλού προφίλ Wakanda Forever, το οποίο έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και οι fans υποδέχτηκαν θερμά. Από την άλλη πλευρά, τα σχόλια για το Black Adam ήταν ανάμεικτα, ωστόσο το κοινό αγάπησε την ταινία.

    To φιλμ τοποθετείται στο αρχαίο Κάντακ. Ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Μπλακ Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία της Δικαιοσύνης. Ο Χόκμαν, ο Δόκτωρ Φέιτ, ο Aτομ Σμάσερ και η Σάικλον θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχμαλωσία.

    Διαβάστε επίσης:

    A Christmas Carol: Έρχεται το Δεκέμβριο animated μεταφορά της κλασικής ιστορίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. τραγικό σινεμά για ανεγκέφαλους ανθρώπους. Ακόμη και την φαντασία κατάφεραν να την διαλύσουν. απόλυτο σκουπίδι αμερικάνικης ηλιθιότητας και φτηνή αντιγραφή άλλων καλύτερων ταινιών. Ευτυχώς που κατεβάζουμε ταινίες και μπορούμε και τις κάνουμε delete με ένα απλά πατηματάκι. ούτε καν τσάμπα δεν αξίζουν αυτά τα σκουπίδια να δει κανείς

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles