21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Black Adam: Νέο επικό trailer λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Το Black Adam είναι ακόμα μια ταινία από το σύμπαν της DC, την οποία οι fans αναμένουν εναγωνίως στους κινηματογράφους. Ο Dwayne Johnson, αυτή τη φορά, θα ενσαρκώσει έναν αντιήρωα, ο οποίος, διαθέτοντας πανίσχυρες δυνάμεις από τους θεούς, θα απελευθερωθεί δίνοντας τη δική του μάχη με το καλό και το κακό.

    Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, δε θα μπορούσε η Warner Bros.να μη δώσει, σε όσους περιμένουν, μια ακόμα γεύση από το τι μέλλει γενέσθαι. Το δεύτερο trailer του Black Adam είναι εδώ και μπορείτε να το απολαύσετε στη συνέχεια.

    Σημειώνεται ότι το επίκεντρο της δράσης βρίσκεται το τραγικό παρελθόν του ήρωα που οδήγησε στη δημιουργία ενός υπερανθρώπου. Ο Adam είναι ανίκανος να σώσει την οικογένειά του από τη σκληρή μοίρα στο παρελθόν, με αποτέλεσμα στο παρόν να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να πάρει με σκληρό τρόπο εκδίκηση. Το Black Adam θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους.

    Διαβάστε επίσης:

    Μοναδική προσφορά! Ένας μήνας Disney+ μόνο 1,99 € (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles