19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Black Friday 2022: Τα Public υπερδιπλασιάζουν τα προϊόντα, γιατί σου αξίζει!

    Η Black Friday 2022 συνεχίζεται στα Public με υπερδιπλάσια προϊόντα, για να τη ζήσεις όπως σου αξίζει! Αποκλειστικά στα Public, και για λίγες μόνο ημέρες, επιπλέον 1,5 εκατομμύρια προϊόντα προστίθενται στα 1 εκ. κορυφαία είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και τις οικιακές συσκευές που μπορείς να αποκτήσεις φέτος τη Black Friday με έως -60% χαμηλότερη τιμή. Στο πλευρό σου σε κάθε online αγορά είναι φυσικά και η έξυπνη υπηρεσία Black Friday Now, Pay Later – δηλαδή η υπηρεσία Buy Now, Pay Later της Klarna, που σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις τις αγορές σου τώρα και να πληρώσεις με τον τρόπο που σε διευκολύνει, σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα!

    Εάν βρίσκεσαι στην Αττική, τα Public σου δίνουν τη δυνατότητα να ορίσεις εσύ την ημέρα παραλαβής που σε εξυπηρετεί περισσότερο, μέσω της υπηρεσίας Flex delivery.

    Τα Public παραμένουν στο πλευρό σου ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, προσφέροντάς σου τεχνική υποστήριξη όταν τη χρειάζεσαι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το πρόγραμμα Safety Net την υπηρεσία προστασίας συσκευών για έναν χρόνο – με δυνατότητα επέκτασης έως και πέντε επιπλέον χρόνια- για να είσαι για πάντα ξέγνοιαστος! Ο προορισμός για τη Black Friday που σου αξίζει είναι και φέτος τα Public που έφεραν πρώτα τις Black Friday προσφορές στην Ελλάδα το 2016 και γνωρίζουν το θεσμό καλύτερα από κάθε άλλον! Και τη Μαύρη Παρασκευή, βρες όσα χρειάζεσαι για να ζήσεις την καθημερινότητα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, στον #1 προορισμό.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles