20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Black Friday: Αυθεντικά κλειδιά για Office/Windows 10 Pro από 9.09€!

    Πέρασαν κάτι παραπάνω από 4 χρόνια από τότε που η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 και είναι γεγονός ότι αρκετοί χρήστες προτίμησαν να περιμένουν μέχρι να δοκιμαστεί για τα καλά σε βάθος χρόνου το λειτουργικό σύστημα προτού πάρουν την απόφαση να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους. Αυτή η αναμονή, ωστόσο, τους στέρησε τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν το update, με αποτέλεσμα τώρα να χρειάζεται να πληρώσουν για να τ’ αποκτήσουν. Ευτυχώς, όμως, μπορούν να το κάνουν πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

    kw-bf-eur-nologo 35

    Αρκεί μια επίσκεψη στο κατάστημα keysworlds.com, το οποίο εξειδικεύεται στην πώληση κλειδιών για πληθώρα προϊόντων, όπως λογισμικό της Microsoft και video games για όλες τις πλατφόρμες (Xbox, PlayStation, PC, Steam, Origin, UPlay). Στην τωρινή περίσταση, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι προσφορές στα κλειδιά για Windows 10 Pro και Windows Office 2016 ή 2019.

    Στις ήδη πολύ χαμηλές τιμές μπορούμε να κερδίσουμε επιπλέον έκπτωση 35% δηλώνοντας το κουπόνι KWBF35 στο ταμείο πριν το checkout (υπάρχει ειδικό πλαίσιο) για τα ακόλουθα προϊόντα:

     

    Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία/πρόβλημα με τα Windows 10 keys, επικοινωνήστε με το keysworlds.com στο email: service@keysworlds.com

    Σημείωση: Τα Windows 10 keys αυτά προέρχονται από VOLUME LICENSE (VLK) που πουλάει η Microsoft σε επιχειρήσεις. Όσα κλειδιά δεν χρησιμοποιούνται, καταλήγουν σε online πώληση.

    Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενεργοποίηση ενός PC και παίρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ όλες τις αναβαθμίσεις, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

    Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles