13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Black Friday Bundle από την Cat Phones: Cat S42 με δώρο Cat B26

    H Cat Phones ετοιμάζει ένα σημαντικό bundle με αφορμή την Black Friday. Με την αγορά ενός smartphone Cat S42 δίνει δώρο ένα Cat B26, αξίας 69€. Τα κινητά Cat είναι γνωστά για την πιστοποιημένη ανθεκτικότητά τους σε σκόνη, νερό, λάσπη, πτώση καθώς και για τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που μπορεί να φτάσει και στις 2 ημέρες γενικής χρήσης.

    Συγκεκριμένα, το Cat S42 -το απαραίτητο τηλέφωνο για επαγγελματίες-  έχει πιστοποιηθεί με MIL SPEC 810H και IP69, έχει περάσει με άνεση επανειλημμένες δοκιμασίες σε σχέση με την ανθεκτικότητα, όπως πτώση 1,8μ σε χάλυβα, βύθιση έως 1,5μ για 35 λεπτά αλλά και αντοχή σε θερμικό σοκ και ψεκασμό με αλμυρό νερό. Αντίστοιχα το Cat Β26 είναι από τα πιο ευπώλητα στην κατηγορία του.

    «Με δεδομένες τις δυνατότητες των κινητών Cat να απολυμανθούν αλλά και να πλυθούν με νερό και σαπούνι, θεωρούμε ότι αυτή η ‘2 σε 1 προσφορά’ εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών να ζουν μια πιο ακίνδυνη καθημερινότητα σε συνθήκες πανδημίας», ανέφερε η Ναταλία Ορφανάκη, Marketing Manager της TCCM στην Ελλάδα. «Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους καταναλωτές μας να αγοράσουν περισσότερες συσκευές σε ήδη μειωμένες τιμές».

    Η ‘2 σε 1 προσφορά’ Cat S42 με δώρο το Cat B26, αξίας 69€, θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συνεργαζόμενες αλυσίδες τεχνολογίας από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles