15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Black Friday και Huawei smartphones: Πραγματικές προσφορές για κάθε budget

    Η εβδομάδα που ξεκινάει έχει μόνο έναν τίτλο για τον κόσμο της τεχνολογίας και των αγορών: Εβδομάδα Black Friday. Τα τελευταία τρία χρόνια, η Ελλάδα κινείται στους ρυθμούς της “Μαύρης Παρασκευής” και (ευτυχώς!) οι σημαντικές εκπτώσεις που τη συνοδεύουν έχουν φτάσει και στα μέρη μας. Ας πούμε λοιπόν, ότι αναζητάτε ένα νέο smartphone. Αυτή είναι η εβδομάδα για να το αποκτήσετε. Φέτος, υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες κι εσείς μπορείτε να τις “χτυπήσετε” όποιο και αν είναι το budget σας.

    Πριν βγείτε στην αγορά κυνηγώντας την καλύτερη προσφορά, φροντίστε να ενημερωθείτε για να μην την πατήσετε. Κάντε την έρευνά σας και συγκρίνετε τιμές και μπορεί να ανακαλύψετε ότι οι τιμές Black Friday για πολλές συσκευές δεν είναι αυτό που δηλώνουν, καθώς λίγες είναι οι πραγματικές ευκαιρίες. Όπου οι τιμές είναι σημαντικά μειωμένες και αξίζει τον κόπο, μπορείτε να το καταλάβετε και μόνοι σας. Πώς; Κάνοντας μία βόλτα σε μία μηχανή αναζήτηση (skroutz/best price) θα αντιληφθείτε πότε κάποια εταιρεία δε σας κοροιδεύει. Θα καταλάβετε πότε μία Black Friday έκπτωση σας συμφέρει.

    blackfriday

    H Huawei είναι μία από τις κατασκευάστριες που και φέτος υπόσχεται πραγματικές προσφορές στα smartphones της για το Black Friday, όσα χρήματα και αν έχετε να ξοδέψετε. Αυτό το αποδεικνύει και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών τις προηγούμενες χρονιές. Το 2016, το Huawei P9 lite αναδείχθηκε σε best seller συσκευή, ενώ, την αμέσως επόμενη χρονιά, τα σκήπτρα πήραν τα εξαιρετικά Huawei P10 lite και Y6! Επίσης, η Huawei είναι το brand με τις περισσότερες αναζητήσεις κατά την διάρκεια της Black Friday.

    Από μία κορυφαία πρόταση έως μία mid-range ή και πιο οικονομική, οι επιλογές σας είναι πάρα πολλές και οι δυνατότητες των μοντέλων της Huawei γοητεύουν τον καθένα. Τεχνητή Νοημοσύνη, οθόνες Full View, επεξεργαστές επιδόσεων, τεράστια αυτονομία μπαταρίας και εξαιρετικές φωτογραφικές μηχανές σε συνεργασία με τη Leica κάνουν τα κινητά της Huawei τα πιο hot gadgets για αυτή την Black Friday.

    huawei-p20-pro

    Ας δούμε κάποιες από τις προσφορές των Huawei smartphones σε κάθε budget.

    Huawei P20 Pro
    Στα 549 ευρώ (από 699 ευρώ)

    Huawei P20 Pro

    Βρείτε το: 1, 2, 3, 4

    Huawei P20 Lite
    Στα 249 ευρώ (από 329 ευρώ)

    Huawei P20 Lite

    Βρείτε το: 1, 2, 3, 4

    Huawei Mate 10 Lite
    Στα 199 ευρώ (από 249 ευρώ)

    Huawei Mate 10 Lite

    Βρείτε το: 1, 2, 3, 4

    Huawei Y7 Prime 2018
    Στα 149 ευρώ (από 199 ευρώ)

    Huawei Y7 Prime 2018

    Βρείτε το: 1, 2, 3, 4

    Huawei Y5 2018
    Στα 89 ευρώ (από 129 ευρώ)

    Huawei Y5 2018

    Βρείτε το: 1, 2, 3, 4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles