19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Black Friday: Οι πιο hot προσφορές στο nok-shop.gr

    Βρισκόμαστε πλέον μια… ανάσα από τη φετινή Black Friday και οι περισσότεροι καταναλωτές έχουν ριχθεί στο κυνήγι των προσφορών. Την τιμητική τους έχουν, φυσικά, αυτή την περίοδο τα προϊόντα τεχνολογίας, καθώς το ενδιαφέρον είναι αυξημένο για smartphones, tablets, laptops, wearables και τηλεοράσεις. Είναι γεγονός ότι, όποιος πραγματοποιήσει την κατάλληλη έρευνα, μπορεί να αποκτήσει μοναδικά gadgets σε φοβερές τιμές, ειδικά αν προτιμήσει τις online αγορές.

    Το nok-shop.gr, που διαθέτει high tech προϊόντα τεχνολογίας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές όλο το χρόνο, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγαλύτερη γιορτή του λιανεμπορίου. Με ένα «κλικ» όλοι οι tech lovers μπορούν να διαλέξουν αυτό που χρειάζονται από ένα ευρύ κωδικολόγιο, το οποίο αυτή την περίοδο βρίσκεται σε προσφορά. Οι εκπτώσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα για τη Black Friday μπορεί να ανέρχονται στα 100 ή τα 200 ευρώ, ακόμα και παραπάνω.

    Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ξεχωρίζουν οι εκπτώσεις τόσο σε υπολογιστές και οθόνες, όσο και σε οικιακές συσκευές και αξεσουάρ. Δείτε, στη συνέχεια, ενδεικτικά, κάποιες από τις προσφορές που δε γίνεται να χάσει κανείς.

    Dell Inspiron 5415 All in One PC 23.8″ FHD – Από 1.149 ευρώ μόνο 899 ευρώ

    TESLA Select Κλιματιστικό AC Inverter- Από 499 ευρώ μόνο 349 ευρώ

    Samsung Odyssey G9 49″ – Από 1.199 ευρώ μόνο 999 ευρώ

    ASUS Expertbook B1 B1500CEAE-BQ1865R 15.6″

    Tesla Refrigerator – Από 379 ευρώ μόνο 299,98 ευρώ

    Επισκεφτείτε σήμερα το nok-shop.gr και εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές της Black Friday

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles