20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Black Friday προσφορές από την Tomtop. 50% off (και ακόμη περισσότερο) στα gadgets των ονείρων σας

    Σε μία εβδομάδα έρχεται η Black Friday, όμως τα καταστήματα στα οποία περιηγούμαστε καθημερινά στο Διαδίκτυο έχουν ήδη φροντίσει για προσφορές που κάνουν τη διαφορά. Όπως το tomtop.com, που προσφέρει limited offer deals με 50% έκπτωση (και ακόμη περισσότερο) σε rc toys & hobbies.

    50-tois-ekato-off-rc-toys-and-hobbies-tomtop-black-fridays

    Τα deals που θα τρέξουν τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνουν ενδιαφέροντα gadgets σε περιορισμένα τεμάχια και σε εκπτώσεις πραγματικά συναρπαστικές. Drones, τηλεκατευθυνόμενα οχήματα, έξυπνα χριστουγεννιάτικα δώρα και πολλές ακόμη προτάσεις σας περιμένουν για τις πιο οικονομικές αγορές.

    Ενδεικτικά σας προτείνουμε τα ακόλουθα προϊόντα…

    GoolRC T47 WIFI FPV Foldable RC Quadcopter

    GoolRC T47 WIFI FPV Foldable RC Quadcopter

    Ένα foldable drone με όμορφη εμφάνιση. Με HD κάμερα 720p, Wifi APP control με gravity-sensor mode και one-hand grip remote controller.

    BB-8 2.4GHz Star Wars RC Robot Ball – Christmas Version

    Star Wars RC Robot Ball - Christmas Version

    Η “Christmas Version” του εντυπωσιακού RC Robot Ball Star Wars. Το BB-8 μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες, έχει εντυπωσιακά εφέ φωτισμού και (το κερασάκι!) διαθέτει χριστουγεννιάτικο καπελάκι για να σας φέρει την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

    DJI Phantom 3 SE Wifi FPV RC Quadcopter

    DJI Phantom 3 SE

    Το εντυπωσιακό τετρακόπτερο της ηγέτιδας του χώρου DJI. Μπορεί να τραβήξει 4K UHD video και να φωτογραφίσει σε ανάλυση έως 12MP. Ο ειδικός σχεδιασμός της βάσης της κάμερας εγγυάται μέγιστη σταθερότητα.

    Original DJI Mavic Pro Foldable Obstacle Avoidance Drone FPV RC Quadcopter with 4K Camera OcuSync Live View System

    DJI Mavic Pro

    Μικρό αλλά πανίσχυρο το Mavic Pro της DJI. Έχει βάρος μόλις 750 γραμμάρια, μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 65 χιλιόμετρα την ώρα, χρησιμοποιεί GPS, διαθέτει 5 κάμερες και οι αισθητήρες του παρέχουν, μεταξύ άλλων, δυνατότητα αποφυγής εμποδίων. Με δυνατότητα λήψης video έως και σε 4K ανάλυση με 30 καρέ το δευτερόλεπτο και λήψη φωτογραφιών στα 12MP.

    Δείτε εδώ όλες τις προσφορές του tomtop.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles