15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Black Friday σημαίνει Public: Τώρα μπορείτε να δηλώσετε τι θέλετε σε Black Friday τιμές και να …κερδίσετε

    Το φορτηγό του Public φορτώνει προσφορές. Μπείτε στο public.gr/BF, πείτε τι θέλετε σε Black Friday τιμές και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές!

    Public-Black-Friday

    Ανυπομονείς για τηλεόραση, κινητό, κονσόλα, laptop, tablet και πολλά άλλα προϊόντα; Το Black Friday πλησιάζει… και όλα οδηγούν στο Public! Ο Νο1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας και η  εταιρεία που έφερε τo Black Friday στην Ελλάδα το 2016, επιστρέφει για 3η χρονιά και σε προσκαλεί να πάρεις τον έλεγχο!

    Φέτος, το Public βάζει σε θέση ισχύος τους ανυπόμονους καταναλωτές του, προκαλώντας τους να ζητήσουν ό,τι θέλουν σε Black Friday τιμές! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο στο Public στην ειδική πλατφόρμα public.gr/BF, οι καταναλωτές μπορούν να μπουν, να δηλώσουν τι θέλουν σε Black Friday τιμές και να διαμορφώσουν εκείνοι το πού θα πέσουν οι τιμές!

    16 μέτρα μήκος, 38 τόνοι βάρος, 85 κυβικά μέτρα χωρητικότητα. Είναι το Terra Truck του Public και έχει μία αποστολή να συγκεντρώσει όλες τις προσφορές που εσύ θέλεις για το φετινό Black Friday!

    Εάν ανήκεις στους ανυπόμονους, μπες στη θέση του οδηγού και διαμόρφωσε εσύ τις προσφορές που θα γεμίσουν το Τerra Truck του Public.

    Ανυπομονείς για Black Friday τιμές στα αγαπημένα σου προϊόντα; Τι περιμένεις; Ζήτα το! Μπες στο public.gr/BF, πες τι θες σε Black Friday τιμές και γίνε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν 40 δωροεπιταγές Public αξίας 100€!

    Black Friday σημαίνει Public!

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles