23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Black Friday στην Ελλάδα. Ουρές έξω από τα καταστήματα που κάνουν προσφορές!

    H Ελλάδα ζει για πρώτη φορά στους ρυθμούς της Black Friday, που, με πρωτοβουλία των Public, έφτασε και στη χώρα μας. Σήμερα, 25/11, τα καταστήματα που πραγματοποιούν προσφορές άνοιξαν με… περισσότερο κόσμο απ’ ό,τι συνήθως και σε αρκετές περιπτώσεις οι ουρές ήταν πέραν του αναμενομένου.

    black friday kosmos

    Εικόνες που βλέπουμε ήδη στο Διαδίκτυο από την Αθήνα, αλλά και άλλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και η Λαμία, φανερώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου γι’ αυτή την πρωτόγνωρη για την Ελλάδα μέρα προσφορών, που μας έρχεται από την… Αμερική.

    Black Friday στην Ελλάδα: Δείτε εδώ όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν

    Ουρές είχαμε στο The Mall Athens έξω από τα Public (όπου βρέθηκε και το digitallife.gr και θα σας μεταφέρουμε αργότερα εκτενέστερο ρεπορτάζ), αλλά και στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα, έξω από το γνωστό κατάστημα που άνοιξε στις 8 το πρωί, ωστόσο ο κόσμος είχε αρχίσει να μαζεύεται από τα ξημερώματα.

    syntagma-public

    Τα Public είχαν ανακοινώσει χθες το βράδυ τις προσφορές τους για τη Black Friday, οι οποίες θα ισχύσουν έως το βράδυ.

    Μεγάλες ουρές όμως είχε και το εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα από νωρίς το πρωί, καθώς και άλλα καταστήματα και εμπορικά κέντρα της πρωτεύουσας.

    public-thessaloniki

    Στη Θεσσαλονίκη, όπως διαβάζουμε στο ThessNews και βλέπουμε στο σχετικό video, πάνω από 2.000 άτομα στήθηκαν έξω από το κατάστημα Public της Τσιμισκή, αλλά και σε κατάστημα σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

    adeia-rafia3_1

    Όπως μεταδίδει μάλιστα το ίδιο site, τα PlayStation που είχε το κατάστημα εξαντλήθηκαν μέσα σε 20 λεπτά.

    Το αδιαχώρητο επικράτησε και στην Πάτρα, στο τοπικό κατάστημα Public, όπως βλέπουμε στο Patras.tv.

    Aλλά και στη Λαμία στο πολυκατάστημα της πλατείας Πάρκου, όπως μεταδίδει το LamiaReport.gr.

    lamia-report-public

    Η μέρα είναι γεμάτη προσφορές και, ακόμη και αν δουλεύετε, το απόγευμα είναι μία καλή ευκαιρία για μία βόλτα στα καταστήματα ή ακόμη και για online αγορές. Μπορεί ο κόσμος στα καταστήματα να είναι περισότερος του αναμενομένου, ωστόσο, ενόψει Χριστουγέννων, αν έχετε φτιάξει τη λίστα των αγορών σας, μπορείτε να την αποκτήσετε στις… χαμηλότερες τιμές της χρονιάς.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles