19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Black Friday στις ΗΠΑ σημαίνει “τρέλα”. Ιδού μερικά videos που το αποδεικνύουν

    Τη “Black Friday”, η καταναλωτική μανία των Αμερικανών χτυπάει “κόκκινο” και η χθεσινή μέρα δε θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί από προηγούμενες, όσον αφορά τον πανικό, τις μάχες για την απόκτηση κάποιων προϊόντων, αλλά και περισσότερες “ιδιαίτερες” καταστάσεις που δημιούργησε σε καταστήματα ανά τις ΗΠΑ κ.α.

    black-friday-walmart

    Για ακόμη μία φορά, τα videos στο Youtube που δείχνουν το τι επικράτησε στα καταστήματα, στην προσπάθεια του κόσμου να αγοράσει φτηνά ηλεκτρονικά -και όχι μόνο- είναι κάτι περισσότερο από περιγραφικά και ενδεικτικά του κλίματος της αγοράς.

    Παρακάτω, θα βρείτε κάποιες ερασιτεχνικές λήψεις από επεισοδιακές στιγμές στα καταστήματα Walmart, που δείχνουν την “τρέλα” που επικράτησε για μερικές φτηνές αγορές. Και αν η “διάσημη” αμερικανική αλυσίδα αναφέρθηκε σε σχετικό δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε, με αφορμή τη Black Friday για τη “μεγαλύτερη, καλύτερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη” μέρα εκπτώσεων που είδε ποτέ, κάτι τέτοια videos μάλλον τείνουν να την… διαψεύσουν.

    Εκείνο που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ωστόσο, είναι την άποψη ότι η κρίση είναι εκείνη που ωθεί τον κόσμο σε τέτοιες καταστάσεις προκειμένου να αγοράσει κάτι με έκπτωση ή απλά και μόνο η καταναλωτική του μανία, που, σε πολλές περιπτώσεις, υπερβαίνει ακόμη και τις βασικές ανάγκες του για επιβίωση.

    Δείτε τα ακόλουθα videos και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles