13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Black Mirror: Επιστρέφει στο Netflix με 6η σεζόν

    Τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της 5ης σεζόν, το Netflix έδωσε επιτέλους το πράσινο «φως» για τον 6ο κύκλο του Black Mirror, το οποίο θα επιστρέψει δυναμικά στις οθόνες μας.

    Οι λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές μέχρι στιγμής, όμως φαίνεται ότι το casting βρίσκεται σε εξέλιξη για τη νέα σεζόν, η οποία εκτιμάται ότι θα έχει περισσότερα επεισόδια από την 5η. Σύμφωνα με τις κριτικές, το Black Mirror είχε ξεμείνει από ιδέες, με αποτέλεσμα η μακρά αυτή περίοδος διακοπής ίσως να ήταν απαραίτητη για την ομάδα ανάπτυξης προκειμένου να βελτιώσει το περιεχόμενο με νέες επιδραστικές ιδέες σχετικά με τη θέση της τεχνολογίας στη σύγχρονη πραγματικότητα.

    Η μεγάλη καθυστέρηση βέβαια δεν οφείλεται μόνο στην έλλειψη νέων ιδεών. Τον Ιανουάριο του 2020, ο δημιουργός Charlie Brooker και η executive producer Annabel Jones έφυγαν από την εταιρεία παραγωγής Endemol και ξεκίνησαν μια νέα εταιρεία. Το δίδυμο γρήγορα κατέληξε σε μια συμφωνία με το Netflix, όμως υπήρχαν προβλήματα με τα δικαιώματα της σειράς και δε μπορούσαν να γυρίσουν νέα επεισόδια μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα.

    Πλέον όμως ο Brooker και η Jones επιστρέφουν για να δουλέψουν στο Black Mirror, μια σειρά με αρκετά βραβεία που κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό από το 2015 που ξεκίνησε μέχρι σήμερα.

    Διαβάστε επίσης:

    «ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» σε πρώτη προβολή μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles