18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Black Panther είναι το πιο πετυχημένο εμπορικά superhero movie στην ιστορία των H.Π.Α!

    Το Black Panther για όσους είχαν την ευκαιρία να το δουν προσέφερε μία εντελώς διαφορετική εμπειρία σε σύγκριση με τα υπόλοιπα super hero movies της Marvel και αυτό είναι κάτι που αποτυπώθηκε και στα νούμερα του φιλμ. Ενδεικτικό της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας του «Βασιλιά της Wakanda», είναι ότι αυτή τη στιγμή αποτελεί το πιο πετυχημένο εμπορικά φιλμ στην ιστορία των H.Π.Α, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας υπερήρωας.

    Black Panther (2)

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι εισπράξεις του Black Panther στις Η.Π.Α έχουν ξεπεράσει τα 630 εκατομμύρια, σπάζοντας ουσιαστικά το ρεκόρ που κατείχε το πρώτο Avengers (στα 623 εκατομμύρια δολάρια). Και αυτά είναι μόνο για τις Η.Π.Α, καθώς και στις υπόλοιπες «κινηματογραφικές αγορές» ο Μαύρος Πάνθηρας της Marvel τα πήγε περίφημα, με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, το Black Panther ξεπέρασε το Iron Man 3, φτάνοντας τα 1.237 εκατομμύρια δολάρια έναντι των 1.214 εκατομμυρίων δολαρίων που έφτασαν οι εισπράξεις της τρίτης περιπέτειας του εκατομμυριούχου Tony Stark. Βέβαια, με το Avengers: Infinity War, που είναι η ταινία που θα συνενώσει όλους τους ήρωες του Marvel universe (ένα φιλμ που οι fans περιμένουν εδώ και δέκα χρόνια), κάτι μας λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει την πρώτη θέση του το Black Panther. Περισσότερα όμως τον Απρίλιο – Μάιο που το νέο Avengers θα έχει κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles