23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Black Shark: Νέο smart ring με αυτονομία 180 ημερών!

    Τα smart rings αποτελούν το νέο μεγάλο trend στην κατηγορία των gadgets. Τεχνολογικοί κολοσσοί, όπως η Samsung και η Apple, ετοιμάζονται να λανσάρουν τις δικές τους προτάσεις στην κατηγορία, προκειμένου να πείσουν με ένα νέο wearable όλους εκείνους που δεν έγιναν ποτέ fans των smartwatches. Το Galaxy Ring είναι ένα προϊόν που θα δούμε σύντομα. Η πρόταση της Apple θα αργήσει ακόμη, αφού προς το παρόν έχουμε μόνο… φήμες. Στον ίδιο δρόμο αναμένεται να βαδίσει και η Honor. Στο μεταξύ, η Black Shark, που ανήκει στο gaming τμήμα της Xiaomi, αναπτύσσει ένα νέο smart ring που διαθέτει κάποια εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

    Το Black Shark Ring είναι ένα gadget της εταιρείας, που βρίσκεται στα τελευταία στάδια ανάπτυξης. Τις τελευταίες ώρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικές εικόνες στο επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Weibo. Το Black Shark Ring παρουσιάζεται σε ασημί και μαύρο-κόκκινο και είναι 2,2 χιλιοστά σε πάχος. Μια λεπτή μαύρη γραμμή διαπερνά το κέντρο του δαχτυλιδιού. Η Black Shark διαφημίζει ότι το Ring διαθέτει Smart Touch, το οποίο μπορεί να εξηγήσει τη μαύρη περιοχή στο εξωτερικό του δαχτυλιδιού.

    Η εταιρεία επιπλέον ανέφερε ότι το Ring θα προσφέρει στο χρήστη ολοκληρωμένη παρακολούθηση της υγείας – παλμοί, επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, ακόμα και θερμοκρασία σώματος. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του ωστόσο είναι ότι η θήκη φόρτισής του “καθιστά τη φόρτιση βολική” και διαθέτει μπαταρία με διάρκεια ζωής έως και 180 ημέρες. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει το “έξυπνο” δαχτυλίδι, όμως θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

    Σημειώνεται ότι ο ανταγωνισμός σταδιακά μεγαλώνει στην κατηγορία. Εκεί που η Oura “έπαιζε” μόνη της, η Samsung αποκάλυψε τη δική της πρόταση για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Galaxy S24 Unpacked event και στη συνέχεια στο MWC 2024. Το Galaxy Ring αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα προς το τέλος του 2024.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. οταν διαβαζουμε σε ενα τιτλο “….με διάρκεια ζωής …”, τι θα πρεπει να καταλαβουμε ? Πως μετα “πεθαινει ?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles