17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    H BlackBerry παλεύει για την επιβίωση της. Απολύει 4500 εργαζόμενους!

    Δύσκολα τα πράγματα για την BlackBerry. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναμένεται να απολύσει 4500 εργαζόμενους για να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα. Επιπλέον, η Καναδική εταιρεία που παλεύει για την επιβίωση της, αναμένεται να ανακοινώσει απώλεις 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο.

    Μεγάλο μέρος των απωλειών οφείλεται στις λίγες, με βάση τις αναμενόμενες, πωλήσεις του BlackBerry Z10, στο οποίο η εταιρεία, και λόγω του νέου λειτουργικού συστήματος είχε ποντάρει πολλά. Χιλιάδες BlackBerry Z10 παραμένουν στις… αποθήκες της εταιρείας. Λέγεται, ότι το Z10 αναμένεται να αποτελέσει την entry-level πρόταση της εταιρείας – η εταιρεία σχεδιάζει λέγεται να έχει τέσσερις συσκευές στο portfolio της, δύο entry-level και δύο high-end με τις μισές να διαθέτουν το παραδοσιακό πληκτρολόγιο – και το επερχόμενο BlackBerry Z30, το high-end μοντέλο της σειράς.

    blackberry z10

    Αν και έχουν παρουσιαστεί αρκετοί μνηστήρες για την εξαγορά της – η Microsoft λέγεται ότι ενδιαφέρεται αρκετά για τις ευρεσιτεχνίες και τις πατέντες της – εντούτοις, γίνεται προσπάθεια να μην πωληθεί αλλά να βρεθεί άλλου είδους λύση. Μία λύση, είναι η απομάκρυνση της εταιρείας από το “retail” τμήμα της αγοράς, και η μεταμόρφωση της, σε μία περισσότερο “business oriented” εταιρεία.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles