21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    BlackBerry KEY 2. Κάνουμε Unboxing και hands-on!

    Το QWERTY πληκτρολόγιο πολλοί λάτρεψαν… και η BlackBerry είναι εδώ για να μας προσφέρει ακόμα μια συσκευή με φυσικά πλήκτρα αλλά και με όλες τις smart δυνατότητες και εφαρμογές που μπορεί να διαθέτει ένα σύγχρονο Android phone.

    BlackBerry KEY 2

    Το BlackBerry KEY2 είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και έρχεται να ικανοποιήσει τις ορέξεις των απαιτητικών business χρηστών.Διαθέτει οθόνη IPS 4,5 ιντσών (ανάλυσης 1620×1080 pixels) με aspect ratio 3:2, ενώ έρχεται με φωτιζόμενο φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY τεσσάρων σειρών με πλήκτρα που ανταποκρίνονται στις χειρονομίες αφής, υποστήριξη για flick typing, έως 52 προσαρμόσιμες συντομεύσεις και δακτυλικό αποτύπωμα στο space bar. Βέβαια, τα πλήκτρα είναι αυτή τη φορά 20% μεγαλύτερα με το ίδιο αποτύπωμα, έχουν ματ φινίρισμα και υπάρχει διαθέσιμο νέο ειδικό πλήκτρο που ονομάζεται “Speed key” που σας επιτρέπει να εκκινήσετε εφαρμογές πιέζοντας το πλήκτρο και το γράμμα που αντιστοιχεί στην εφαρμογή.

    BlackBerry KEY 22

    Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το άξιο Qualcomm Snapdragon 660 chipset, μαζί με 6GB RAM και 64 ή 128GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται μέσω microSD κάρτας έως 256GB επιπλέον, για να δέχεται όλα τα απαραίτητα αρχεία και τις εφαρμογές σας. Από πλευράς συνδεσιμότητας, ασύρματης και ενσύρματης, δε θα σας λείψει τίποτα, ενώ η μπαταρία των 3.500mAh εγγυάται αυτονομία 1-2 ημερών και μπορεί, αν χρειαστεί, να φορτιστεί ταχύτατα μέσω του Quick Charge 3.0 φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία (18 Watts), μέσω της USB Type-C θύρας.

    Έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της ασφάλειας με την τεχνολογία DTEK, ώστε να ξέρετε ακριβώς τι κάνει το κάθε app με τα δεδομένα σας, διαθέτει ενσωματωμένο malware protection και παρέχει τη δυνατότητα για κρυφούς φακέλους και έναν private browser ειδικά σχεδιασμένο από τη Mozilla, τον Firefox Focus. Από πλευράς φωτογραφικών δυνατοτήτων, η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής έχει αισθητήρες 12+12MP με φακό f/1.8 στον πρώτο και f/2.6 στο δεύτερο, με Dual pixel PDAF, HDR και δυνατότητα λήψης 4K video στα 30 FPS ή 1080p στα 60 FPS. Μπορεί να τραβήξει και slow-motion video ενώ η selfie κάμερα έχει αισθητήρα 8MP και είναι αρκετά ικανή για τις video κλήσεις σας (1080p@30 FPS).

    Blackberry KEY 23

    Στη συσκευασία θα βρείτε, επίσης, ακουστικά/hands-free υψηλής ποιότητας με το λογότυπο της Blackberry, καλώδιο USB Type-C και τα απαραίτητα έντυπα μαζί με ένα SIM tray pin. Φυσικά, το KEY 2 μπορεί να δεχθεί και 2 κάρτες SIM, αλλά “θυσιάζοντας” τη microSD. Το βάρος της συσκευής είναι σχετικά μικρό (168 γραμμάρια) και το πάχος της σε φυσιολογικά επίπεδα (8,5 χιλιοστά), ενώ η ποιοτική κατασκευή από αλουμίνιο (7000) και συνθετικό, μαλακό, ανάγλυφο πίσω μέρος προσφέρει ελκυστική όψη και μπόλικο grip.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles