11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέες διαρροές για τα L Series της Blackberry με οθόνη αφής!

    Η παραπάνω φωτογραφία διέρρευσε στο site Ν4ΒΒ και δείχνει συσκευή της νέας σειράς L της Blackberry που θα διαθέτει οθόνη αφής. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της νέας σειράς συσκευών Blackberry, αυτή με την κωδική ονομασία “London”, βλέπουμε ότι διαθέτουν μία σειρά δημοφιλών εφαρμογών και σίγουρα θα «τρέχουν» με λειτουργικό BlackBerry 10.

    Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη συγκεκριμένη συσκευή, μιλούν για διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,5 GHz, 1GB RAM, 16 GB μνήμης και κάμερα στα 8MP.

    Όλα αυτά βέβαια, αναμένεται να επιβεβαιωθούν κατά τη διάρκεια συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο San Jose, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Έως τότε, δείτε και το βίντεο που κυκλοφόρησε το BlackBerryItalia.it που δείχνει τις οδηγίες εγκατάστασης της κάρτας SIM στη συγκεκριμένη συσκευή. Όπως θα δείτε, έχει αλλοιωθεί η εικόνα σε πολλά σημεία για να μην είναι αναγνωρίσιμες οι λεπτομέρειες σχεδιασμού, αλλά και πάλι είναι συναρπαστικό.

    (σ.σ. όσο κι αν μας ενθουσιάζει η προοπτική ενός full touch smartphone από τη BlackBerry, σε πείσμα όσων την υποτιμούν, θεωρούμε το βίντεο  λίγο θλιβερό, με την επιλογή του 1ου μέρους της Σονάτας υπό το Σεληνόφως του Beethoven ως μουσικού background. Σημαίνει πως, είτε ο δημιουργός έχει πέσει σε κατάθλιψη ή έχει ελλειμματική φαντασία στις μουσικές επιλογές που μπορούν να συνοδεύσουν ένα βίντεο τεχνολογίας…)

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles