21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    BlackBerry «Mercury»: Η νέα συσκευή της εταιρείας με φυσικό πληκτρολόγιο έρχεται στις 25 Φεβρουαρίου

    Μόλις πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πότε η BlackBerry θα παρουσιάσει το BlackBerry «Mercury» smartphone σύμφωνα με ένα teaser το οποίο κυκλοφόρησε. Το teaser αυτό μοιάζει να είναι αυθεντικό, καθώς δεν αναφέρεται το όνομα της συσκευής πάνω του. Αν και όλοι το αποκαλούν «Mercury», στην ουσία είναι ένα κωδικό όνομα και τίποτα περισσότερο. Η επίσημη ονομασία του θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην έκθεση MWC 2017.

    mey

    Σύμφωνα με την εικόνα που διέρρευσε, η συσκευή, η οποία αποτελεί την τελευταία και πιο πρόσφατη δημιουργία που έχει σχεδιαστεί από την ίδια την BlackBerry, θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις 25 Φεβρουαρίου. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναμένεται να καταφθάσει με οθόνη 4.5 ιντσών, Snapdragon 625 SoC με οχταπύρηνο CPU και Adreno 506 GPU. Διαθέτει ακόμη 3GB RAM και μπαταρία 3400 mAh. Στο πίσω μέρος η εταιρεία επέλεξε να τοποθετήσει μια κάμερα των 18MP και άλλη μια μπροστά των 8MP.

    Οι φήμες υποστηρίζουν ότι οι φακοί της κάμερας στο μπροστινό και πίσω μέρος, θα είναι ίδιοι με αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν στην περίπτωση των Google Pixel και Google Pixel XL. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY με έναν σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος να έχει τοποθετηθεί στο πλήκτρο «space».

    Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα όσα θα δούμε στην MWC 2017 μέσα από τις σελίδες του Digitallife.gr.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles