22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η BlackBerry προκαλεί την Apple στον τομέα του smartphone security!

    Μπορεί τα τελευταία χρόνια τα smartphones της BlackBerry να μην σημειώνουν τις καλύτερες δυνατές πωλήσεις, ωστόσο η καναδική εταιρεία για ένα πράγμα που μπορεί να καυχηθεί είναι ότι παράγει τα πιο «ασφαλή» κινητά που υπάρχουν. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η πλατφόρμα της BlackBerry αυτή τη στιγμή είναι η νούμερο 1 επιλογή εκατοντάδων υψηλά ιστάμενων προσώπων και κυβερνητικών αξιωματούχων σε διάφορες χώρες του κόσμου, καθώς τους προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια στα δεδομένα τους, αποτρέποντας εισβολείς και άλλου είδους δυσάρεστες εκπλήξεις.

    BlackBerry Priv

    Ως γνωστόν, η BlackBerry μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ρίξει στην αγορά το Priv, το πρώτο Android-based smartphone της και για να υπερτονίσει το γεγονός ότι παρόλο που θα «φοράει» το λειτουργικό της Google θα είναι απολύρως ασφαλές, ανέβασε μία ανάρτηση στο επίσημο website της BlackBerry, η οποία αφορούσε στο νευραλγικό τομέα της ασφάλειας και η οποία έστρεφε τα βέλη της ενάντια στην Apple! Η συγκεκριμένη ανάρτηση ανέφερε ότι: «Εμείς στην BlackBerry με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι η Apple το κατάλαβε και πλέον παίρνει στα σοβαρά την ασφάλεια των δεδομένων σας. Τα τελευταία 20 χρόνια η BlackBerry κατάφερε να κτίσει τη φήμη της, δημιουργώντας τις πιο ασφαλείς συσκευές στην αγορά. Για αυτό και στο επόμενης γενιάς τηλέφωνο μας, η ασφάλεια θα είναι η πρωταρχική μας μέριμνα».

    blackberry-venice

    Με αυτόν τον τρόπο η BlackBerry θέλησε να ενημερώσει τους καταναλωτές ότι παρά την αλλαγή στο OS, η αυξημένη ασφάλεια αναμένεται να αποτελέσει το κύριο στοιχείο ενός ακόμη BlackBerry smartphone. Η καναδική εταιρεία μπορεί να φαίνεται σαν τον Δαβίδ ενάντια στον Γολιάθ (Apple), ωστόσο η «σφεντόνα» της (που δεν είναι άλλη από την σημασία που δίνει στον τομέα της security) είναι σίγουρα ένα όπλο που μπορεί να σωριάσει κάθε αντίπαλο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles