22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Νέο, οικονομικό BlackBerry Q5

    Η BlackBerry (πρώην RIM, Research In Motion) ανακοίνωσε μία νέα συσκευή, ειδικά κατασκευασμένη για αναδυόμενες αγορές. Πρόκειται για το οικονομικό BlackΒerry Q5, το οποίο διαθέτει φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο και οθόνη 3,1 ιντσών LCD που υποστηρίζει ανάλυση 720×720 pixels (328ppi).

    Q5_2

    Στο εσωτερικό του Q5 υπάρχει ένας dual-core επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon με συχνότητα λειτουργίας 1,2GHz και 8GB αποθηκευτικού χώρου, που επεκτείνεται με την χρήση κάρτας μνήμης microSD (προσφέρεται κατάλληλη υποδοχή). Η μπαταρία πάντως δεν αφαιρείται. H κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 5.0 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash ενώ η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 2.0 Megapixels. Προσφέρει δυνατότητες WiFi, Bluetooth, NFC ενώ δεν απουσιάζουν υποδοχή 3,5mm για ακουστικά/ hands-free και microUSB 2.0 για συγχρονισμό και φόρτιση.

    Q5_1

    Το BlackBerry Q5 θα διατεθεί από τον Ιούλιο, σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη, στην Αφρική, στην Ασία, στην Λατινική Αμερική και στην Μέση Ανατολή. Οι χρήστες θα μπορούν να το επιλέξουν σε μαύρο, λευκό, κόκκινο και μαύρο χρώμα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles