19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    BlackBerry Rio Ζ20… Η BlackBerry ετοιμάζει νέο touchscreen-only smartphone!

    Αν και η BlackBerry μας έχει συνηθίσει σε συσκευές, οι οποίες ξεχωρίζουν για το QWERTY πληκτρολόγιο τους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με την ανάπτυξη smartphones που βασίζονται αποκλειστικά σε οθόνη αφής. Μπορεί βέβαια οι προσπάθειες της μέχρι στιγμής να μην είναι μέχρι στιγμής επιτυχημένες και αυτό είναι κάτι που οφείλεται κυρίως στην έλλειψη εφαρμογών, παρόλα αυτά η καναδική εταιρεία δε δείχνει να το βάζει κάτω , για αυτό και μέσα στο 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει το BlackBerry Rio Z20!

    BlackBerry Rio_1

    Το BlackBerry Rio Z20 είναι ένα mid-ranger αξιώσεων, το οποίο δείχνει να δανείζεται πολλά στοιχεία από τη σχεδιαστική φιλοσοφία του entry-level μοντέλου Z3 της ίδιας εταιρείας.  Σύμφωνα με τα tech specs και τις φωτογραφίες της νέας συσκευής που διέρρευσαν πρόσφατα, το Rio αναμένεται να διαθέτει μία touchscreen οθόνη 5 ιντσών ποιότητας 720p, ενώ θα στηρίζεται σε έναν dual-core Snapdragon S4 της Qualcomm, ο οποίος θα τρέχει στα 1.5GHz και θα συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM. Παράλληλα, το εν λόγω smartphone θα διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.800mAh, 16GB αποθηκευτικού χώρου (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD) και κάμερες στα 8MP (κύρια) και στα 2MP (selfie cam). Κοιτάζοντας τα παραπάνω ανεπίσημα tech specs, το στοιχείο που μας προξενεί εντύπωση είναι ότι το νέο μοντέλο της BlackBerry θα βασίζεται σε έναν σχεδόν απαρχαιωμένο διπύρηνο επεξεργαστή, οπότε δεν σας κρύβουμε ότι έχουμε τις επιφυλάξεις μας για το κατά πόσο το εν λόγω χαρακτηριστικό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα tech specs δείχνουν ότι βρίσκονται εντός των λογικών πλαισίων που έχουμε συνηθίσει από τις περισσότερες συσκευές που βρίσκονται στην αγορά.

    BlackBerry Rio_2

    Το BlackBerry Rio είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο του 2015 στις αγορές της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας και η τιμή του αναμένεται να βρίσκεται κοντά στα 300$. Δεν φαίνεται κι άσχημο, φτάνει μόνο να μην έχει διπύρηνη CPU!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles