16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    BlackBerry: Θα συνεχίσει την υποστήριξη του OS 10, αβέβαιο όμως το μέλλον

    Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που η Blackberry ανακοίνωσε την πρόθεσή της να σταματήσει την κατασκευή smartphone συσκευών και να εστιάσει όλες τις προσπάθειές της και τους πόρους της στην ανάπτυξη λογισμικού γα τους πελάτες της. Η ανακοίνωση αυτή όμως, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα δούμε κάποιο νέο BlackBerry smartphone να έχει κατασκευαστεί από άλλη εταιρεία.

    blackberry

    Τα ευχάριστα νέα για όλους τους πελάτες της BlackBerry είναι ότι θα συνεχίσει την υποστήριξη των συσκευών που αγοράστηκαν από τους χρήστες. Κατά τη διάρκεια πρόσφατης δήλωσής του, στέλεχος της BlackBerry, ο Alex Thurber, έκανε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναφορά στο OS 10: «Θα συνεχίσουμε την υποστήριξη του BlackBerry OS 10. Ορισμένες εταιρείες δείχνουν το ενδιαφέρον για την αδειοδότησή του για τις συσκευές τους. Αν δούμε ότι ένα τέτοιο επιχειρηματικό μοντέλο είναι βιώσιμο θα συνεργαστούμε με τρίτους κατασκευαστές, αλλά δεν είμαστε αρκετά κοντά για να πούμε ότι πράγματι κάτι τέτοιο θα γίνει».

    Μάλιστα, ο CEO, John Chen, τόνισε ότι είναι πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των συνεργατών τους. Μπορεί μερικές εταιρείες όντως, να δοκιμάσουν την αγορά κυκλοφορώντας μια συσκευή με OS 10, αλλά μοιάζει λιγότερο πιθανό, κάποιος μεγάλος «παίκτης» του χώρου να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο λογισμικό στις ναυαρχίδες του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles