16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Blackberry Z10: Σπάει ρεκόρ πωλήσεων!

    Η αλήθεια είναι ότι μας εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσής του και, απ’ ότι φαίνεται, δεν είμαστε οι μόνοι…


    Το Blackberry Z10, η νέα “ναυαρχίδα” της καναδέζικης εταιρείας, που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στα καταστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά, φαίνεται ότι σημειώνει ανέλπιστα ρεκόρ πωλήσεων.

    Όπως αναφέρει ο CEO της Blackberry, Thorsten Heins, στο λανσάρισμα στην Αγγλία κατά την πρώτη εβδομάδα πωλήσεων, η εταιρεία ξεπέρασε τρεις φορές τις καλύτερες επιδόσεις της σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της.

    Όσον αφορά τον Καναδά, όπου ακολούθησε η κυκλοφορία του λίγες ημέρες αργότερα στις 5 Φεβρουαρίου, σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων για πρώτη ημέρα κυκλοφορίας Blackberry.

    Πρόκειται για υπέροχα νέα για την εταιρεία, που βλέπει το ενδιαφέρον του κόσμου να στρέφεται και πάλι προς το μέρος της, μετά από ένα δύσκολο διάστημα. Όχι άδικα, βέβαια, καθώς το Blackberry Z10 είναι μία εντυπωσιακή νέα πρόταση, που θα θέλαμε πολύ να πιάσουμε και στα χέρια μας. Ελπίζουμε γρήγορα, λοιπόν, να φτάσει και στη χώρα μας, ώστε να το δούμε από κοντά…

    Πηγή: GSM Arena

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles