21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Blackview BV4000 Pro: Unboxing & hands-on με το ανθεκτικό smartphone από το dikarto.gr

    Ένα νέο ανθεκτικό και αδιάβροχο μοντέλο έφτασε στα γραφεία μας από το dikarto.gr, ώστε να το δούμε από κοντά και να σας το δείξουμε αναλυτικά. Το Blackview BV4000 Pro αποτελεί την πρόταση της Blackview, στην κατηγορία των «σκληροτράχηλων» συσκευών, με κύρια γνωρίσματά του το χαμηλό κόστος (€139,9) και την IP68 πιστοποίηση για αντοχή σε βύθιση στο νερό, την πτώση από ύψος 1,5 μέτρου κ.ά.

    cof

    Το BV4000 Pro επιχειρεί να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό άλλων «rugged» smartphones της αγοράς και διαθέτει τετραπύρηνο MT6580A, σε συνδυασμό με 2GB RAM και 16GB χώρου αποθήκευσης, ο οποίος επεκτείνεται μέσω microSD κάρτας.

    Η συσκευή διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών και ανάλυσης 720×1280 pixels, η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3 απέναντι στη φθορά και τις εκδορές. Υποστηρίζει dual SIM λειτουργία και έχει αφαιρούμενη μπαταρία στο πίσω μέρος, χωρητικότητας 3.680mAh, ενώ το καπάκι της πλάτης στεγανοποιεί τη συσκευή χάρη στα ειδικά βιδάκια που παρέχονται με τη συσκευασία, μαζί με ένα compact σταυροκατσάβιδο.Η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες, μία κύρια με αισθητήρα της Sony και ανάλυση 8MP και μια selfie κάμερα με ανάλυση 2MP), ενώ οι διαστάσεις της ανέρχονται στα 15.0 x 7.0 x 1.5 cm και το βάρος της στα 203 γραμμάρια.

    Φυσικά τρέχει Android 7.0 Nougat σε μια σχετικά “pure” μορφή του και δεν επιβαρύνεται από περιττά apps, ενώ διαθέτει Bluetooth 4.0 συνδεσιμότητα, audio jackmicroUSB 2.0 θύρα και FM radio. Τέλος, επαναφορτίζει ταχύτατα χάρη στην υποστήριξη Quick Charge (5V/2A) και η αυτονομία του ξεπερνά άνετα τις 24 ώρες.

    Είναι διαθέσιμο σε μαύρο και μαύρο-πορτοκαλί, έναντι €139,9 στο dikarto.gr και είναι σίγουρα μια από τις οικονομικότερες rugged συσκευές της αγοράς.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles