16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Είναι πολύ πιθανό να δούμε το Blade 4

    Το Blade του 1998 θεωρείται κατά πολλούς το φιλμ που ξεκίνησε την κυριαρχία των σούπερ ηρώων στο Hollywood. Συνολικά οι τρεις πρώτες ταινίες έφεραν πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως και έδειξαν στα στούντιο την δυναμική που έχουν οι superheroes.  Υπάρχει όμως περίπτωση να δούμε τον ήρωα να κάνει ένα comeback;
    Ενώ ο Wesley Snipes έκανε τα pressrounds για τη νέα του σειρά του NBC, The Player, όπου πρωταγωνιστεί και η οποία κάνει πρεμιέρα αύριο 24 Σεπτεμβρίου, η κουβέντα ήρθε και στην πιθανότητα να δούμε ένα Blade 4 κάποια στιγμή στη μεγάλη οθόνη. Όπως λοιπόν δήλωσε ο ίδιος τον ενδιαφέρει πάρα πολύ να προσθέσει ένα τέταρτο φιλμ στο franchise και μένει να δώσει το OK η Marvel για να ξεκινήσει η παραγωγή.

    blade_5

    Οι συζητήσεις όπως αποκάλυψε είναι σε πολύ καλό δρόμο για την επιστροφή του ήρωα, με την τελευταία λέξη βέβαια να την έχει η Marvel που κοντρολάρει και τα αμέτρητα πλέον project της. Πάντως δεν είναι τυχαίο πως πριν λίγο καιρό βγήκε η φήμη πως το τελευταίο Blade κόμικ που κυκλοφόρησε είναι αυτό που θα αποτελέσει τη βάση για την ταινία της Marvel.
    O Snipes έσπευσε να τονίσει πως είναι ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ρόλου και φυσικά δηλώνει πανέτοιμος να αναλάβει δράση. Στην ερώτηση πως θα έβλεπε τον εαυτό του να ταιριάζει με τους Avengers, ο Snipes είπε πως είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και πως για να γίνει αυτό και να μπει στο ευρύτερο team πρέπει να… δαγκώσει κάποιον!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles