16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το teaser trailer του Blade Runner 2049

    Warner Bros. Pictures αποκάλυψε το πρώτο trailer από την συνέχεια του Blade Runner, το έργο που πριν από τρεις δεκαετίες και βάλε άλλαξε την ιστορία του sci-fi στον κινηματογράφο. Το Blade Runner 2049 θα βρει τον Ridley Scott στη θέση του παραγωγού αυτή τη φορά, με τον Denis Villeneuve (Arrival, Sicario και Prisoners) να αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο της σκηνοθεσίας.

    landscape-1482164761-blade-runner-2049-2

    Το επόμενο φθινόπωρο λοιπόν θα δούμε το sequel που θα πιάσει το story τριάντα χρόνια μετά το original σενάριο, με τον φρέσκο “blade runner”, τον LAPD αστυνομικό ονόματι K (τον υποδύεται ο Ryan Gosling) να φέρνει στην επιφάνεια ένα παλιό, άκρως επικίνδυνο, μυστικό που μπορεί να βουλιάξει στο χάος την κοινωνία, για την ακρίβεια, ότι έχει απομείνει όρθιο απ’ αυτήν. Ο Κ θα ξεκινήσει έναν αγώνα για να ανακαλύψει τον Rick Deckard -ο Harrison Ford επιστρέφει στο μυθικό του ρόλου- τον πρώην “blade runner” που τα ίχνη του έχουν χαθεί εδώ και 30 χρόνια.
    Το σενάριο είναι μία δουλειά των Hampton Fancher και Michael Green που διαδέχεται την πρώτη ιστορία των Fancher και David Peoples που φυσικά ήταν βασισμένη στο αξεπέραστο μυθιστόρημα του Philip K. Dick, Do Androids Dream of Electric Sheep?
    Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ακόμα οι Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, συν τους Dave Bautista και Jared Leto. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles