13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Blast from the past! Τα Windows 95 διατίθενται ως free app που μπορείτε να κατεβάσετε!

    Αναμφίβολα, τα Windows 95 μπορούν να θεωρηθούν ως ένα από τα πιο επαναστατικά λειτουργικά που έκαναν ποτέ την εμφάνιση τους στον κόσμο του computing και της πληροφορικής. Φυσικά ο κόσμος προχώρησε και εξελίχθηκε (τα 90s μοιάζουν μία χιλιετία για την τεχνολογία) και τα Windows 95 δεν αποτελούν τίποτε άλλο πλέον παρά… μουσειακό έκθεμα! Παρόλα αυτά εάν θέλετε να ταξιδέψετε στο παρελθόν, να πειραματιστείτε και να γνωρίσετε από κοντά το πώς έμοιαζε το top OS εκείνης της εποχής, μπορείτε να το κατεβάσετε ως ένα δωρεάν app στον υπολογιστή σας!

    Windows 95 b

    To εν λόγω project αποτελεί ένα δημιούργημα του developer Felix Rieseberg και το ευτύχημα είναι ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν απαιτεί ξεχωριστή εγκατάσταση στο δίσκο σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα τρέχετε τα Windows 10 και παράλληλα θα μπορείτε να δοκιμάζετε τα Windows 95. Το μέγεθος της εν λόγω εφαρμογής δεν ξεπερνάει τα 130MB, ενώ μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα μπορούν να τρέξουν τις versions πραγματικά εμβληματικών και all-time classic προγραμμάτων της Microsoft, όπως είναι τα Wordpad, MS Paint και… Ναρκαλιευτής. Το ξεχωριστό αυτό app μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι  είναι διαθέσιμο και για Linux και MacOS. Τι λέτε θα του δώσετε μία… ευκαιρία;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles