13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    BlizzCon 2014: Τον Μάιο κυκλοφορούν τα εισιτήρια -δες τιμές!

    Αντιλαμβανόμαστε ότι στις εποχές που διανύουμε, ένα ταξιδάκι στην Καλιφόρνια δεν είναι ακριβώς αυτό που έχει στο μυαλό του ο μέσος Έλληνας αλλά ΟΚ, εδώ μιλάμε για εμπειρία ζωής. BlizzCon που λες, αγαπητέ, και το θέμα δεν είναι τα αεροπορικά αλλά τα εισιτήρια για την ίδια την έκθεση τα οποία παραδοσιακά εξαντλούνται όχι σε μέρες, ούτε σε ώρες αλλά σε λεπτά. Yeap, σε λεπτά. Για τη φετινή BlizzCon, τη BlizzCon 2014 που θα διεξαχθεί στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2014 στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια (κλασσικά στο Anaheim Convention Center), τα εισιτήρια κυκλοφορούν σε δύο δόσεις, στις 7 και 10 Μαΐου.

    blizzcon

    Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα διατεθούν τα απλά και τα «σπέσιαλ» με τα πρώτα να στοιχίζουν $199 και τα δεύτερα $750. Αν αναρωτιέσαι γιατί είναι τόσο ακριβά τα τελευταία, στην ουσία προσφέρουν πρόσβαση στο BlizzCon Benefit Dinner, ένα δείπνο στο οποίο οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να φάνε, να πιούνε και γενικώς να τα πουν με τους δημιουργούς των αγαπημένων τους παιχνιδιών. Και για να σε προλάβουμε, τα έσοδα από τις πωλήσεις των 200 περίπου «σπέσιαλ» εισιτηρίων θα πάνε στο νοσοκομείο παίδων της επαρχίας Όραντζ της Καλιφόρνια.

    Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα Eventbrite και, πίστεψέ με, εφ’ όσον το αποφασίσεις, το πρόβλημά σου δεν θα ‘ναι ούτε το αεροπλάνο, ούτε το ξενοδοχείο: η έκθεση θα ‘ναι… Σε περίπτωση πάντως που δεν καταφέρεις να κλείσεις έγκαιρα τα εισιτήριά σου, τις προσεχείς μέρες της διάθεσής τους, κάνε μια βόλτα απ’ το eBay

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles