16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Blonde: H Ana de Armas μεταμορφώνεται στην “ιέρεια” του Hollywood Marilyn Monroe (trailer)

    Μέσα από ένα teaser trailer είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο δράμα του Andrew Dominik “Blonde,” στο οποίο η Ana de Armas θα υποδυθεί την “ιέρεια” του Hollywood Marilyn Monroe. Η ταινία βασίζεται στο best seller του Joyce Carol Oates και το cast περιλαμβάνει τους Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel και Evan Williams.

    Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής: “Η ταινία οραματίζεται με τολμηρό τρόπο την πολύπλοκη ζωή της Marilyn Monroe. Από την παιδική της ηλικία ως Norma Jeane, μέχρι την άνοδό της και τις ρομαντικές της σχέσεις, θολώνει τα όρια μεταξύ γεγονότων και μυθοπλασίας για να εξερευνήσει την ένταση μεταξύ της δημόσιας και της προσωπικής ζωής της”.

    Το Blonde θα πραγματοποιήσει παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου. Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο video που ακολουθεί:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε το επίσημο trailer για τον 4ο κύκλο του Westworld (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles