14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Blood and Wine expansion του Witcher 3 θα χαρίζει μοναδικές επικές στιγμές!

    Το Witcher 3: Wild Hunt αποτέλεσε ένα game που ξεχώρισε το περασμένο έτος, καθώς κατάφερε να τραβήξει το ενδίάφερον των gamers που έλιωσαν μαζί του, αφιερώνοντας άπειρες ώρες. Η CD Projekt RED πιστή στη φιλοσοφία της, από τον Μάιο μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να υποστηρίζει τον τίτλο της, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Witcher 3. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του ο Jakub Szamalek, senior writer της CD Projekt, μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια της πολωνικής εταιρείας και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο Blood and Wine, το οποίο θα αποτελέσει το δεύτερο (και τελευταίο) μεγάλο expansion για το πετυχημένο παιχνίδι…

    The Witcher 3 2

    Σύμφωνα με το Szamalek, το Blood and Wine αναμένεται να προσθέσει τουλάχιστον 20 με 30 ώρες νέου περιεχομένου και πρόκειται ουσιαστικά να ρίξει τους τίτλους τέλους στην επική ιστορία του Gelart. Η «πένα» του Witcher 3 περιέγραψε το story του Blood and Wind αρκετά πιο περίπλοκο από την κεντρική ιστορία του Wild Hunt, ενώ μάλιστα εκθείασε την τεράστια κοινότητα του Witcher 3, η οποία βοήθησε αρκετά με το να παρέχει συνεχώς feedback στους developers έτσι ώστε να διορθώσουν πολλούς επιμέρους τομείς του παιχνιδιού. Μάλιστα, ο Szamalek αποκάλυψε ότι στο επίκεντρο του Blood and Wine θα βρίσκεται ένας χαρισματικός κακός, ο οποίος θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του Geralt και παραδέχεται ότι ένας τόσο δυνατός «evil» χαρακτήρας έλειπε από το αρχικό παιχνίδι. Αναμφίβολα, ο συγγραφέας του Witcher 3 μας ανοίγει την όρεξη για το επόμενο expansion του πετυχημένου RPG, το οποίο θα το δούμε να κυκλοφορεί κάποια στιγμή μέσα στο 2016.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles