Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από το σοκ της ξαφνικής αποχώρησης του Henry Cavill από το Witcher, το Netflix έρχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στο franchise με ένα "φρέσκο" trailer από το prequel της σειράς, το Blood Origin.
Το Blood Origin δεν είναι το πρώτο prequel που βλέπουμε από το Netflix. Πέρσι στην streaming υπηρεσία κυκλοφόρησε μια animated ταινία με τίτλο "The Witcher: Nightmare of the Wolf", η οποία επικεντρώθηκε στο φίλο και δάσκαλο του Geralt of Rivia, το γνωστό Vesemir. Η νέα σειρά όμως θα ανοίξει μια καινούρια σελίδα, αφού θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, για την ακρίβεια 1.200 χρόνια πριν τον Geralt και τα γεγονότα που είναι γνωστά από τα βιβλία του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski, τα παιχνίδια της CD Projekt games και την τηλεοπτική σειρά του Netflix.
Στα 4 επεισόδια του Blood Origin θα ανακαλύψουμε τον πρώτο Witcher, βλέποντας τέρατα, ανθρώπους και ξωτικά να γίνονται ένα. Στο νέο trailer του Netflix βλέπουμε πολλά φανταστικά μέρη και πρωταγωνιστές "κλειδιά" για την εξέλιξη της ιστορίας. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Michelle Yeoh ως Scian, Jodie Turner-Smith ως Éile, Laurence O'Fuarain ως Fjall, Jacob Collins-Levy ως Eredin, Mirren Mack ως Merwyn και Zach Wyatt ως Syndril. Και τα 4 επεισόδια του prequel θα είναι διαθέσιμα στο Netflix στις 25 Δεκεμβρίου.
0 Comment