21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Tο Bloodstained: Ritual of the Night γίνεται το πιο πετυχημένο video game στην ιστορία του Kickstarter!

    Το Bloodstained: Ritual of the Night (που πρόκειται για τον πνευματικό διάδοχο του Castlevania καθώς φέρει την σφραγίδα του γνωστού game developer Koji Igarashi) είναι αυτή τη στιγμή το πιο πετυχημένο video game στην ιστορία του Kickstarter! Το Bloodstained στη λήξη της καμπάνιας του κατάφερε να συγκεντρώσει 5.545.991 δολάρια (έχοντας σαν αρχικό στόχο τα 500.000$), ενώ υποστηρίχθηκε από 64.867 άτομα!

    Bloodstained-3B
    Το Bloodstained αφήσει πίσω του στη δεύτερη θέση το εξίσου πετυχημένο Torment: Tides of Numenera το οποίο είχε συγκεντρώσει 4.188.927 δολάρια. Ήδη τα (πολλά) παραπάνω χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα βοηθήσουν ώστε να κυκλοφορήσει το Bloodstained στο Wii U και στο Vita, ενώ οι δημιουργοί του ετοιμάζουν επίσης ένα online challenge mode, αλλά και ένα prequel mini-game για PC και κονσόλες. To Bloodstained είναι ουσιαστικά μία μετεξέλιξη του all-time classic Castlevania, με τους gamers να αναλαμβάνουν το ρόλο της Miriam, μίας νεαρής γυναίκας που στο σώμα της βρίσκονται μαγικοί κρύσταλλοι, οι οποίοι της δίνουν μοναδικές ειδικές ικανότητες. Η Σκοτεινή ατμόσφαιρα, το μοναδικό story και μία πρωταγωνίστρια που κλέβει την παράσταση αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του δημιουργήματος του Koji Igarashi. Ενδεικτικό της τεράστιας επιτυχίας του είναι ότι το Bloodstained έφτασε στον πρώτο στόχο του μέσα σε μόλις μία μέρα (500.000$) και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη μας έχει ανοίξει την όρεξη!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles