22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Bloomberg: Είδαμε το iPhone 8, η Apple αντικαθιστά το home button με Gesture Controls

    Όλες οι πληροφορίες τείνουν στο ότι η Apple προγραμματίζει να λανσάρει το iPhone 8 σε event που ετοιμάζει για τις 12 Σεπτεμβρίου. Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα έχουμε διαβάσει “απεριόριστες” φήμες για τη συσκευή, πολλές από τις οποίες σημειώνουν ότι ίσως δεν περιλαμβάνει το εμβληματικό home button των smartphones της Apple. Τώρα, το Bloomberg έρχεται να επιβεβαιώσει αυτές τις αναφορές, λέγοντας ότι είδε εικόνες του νέου κορυφαίου iPhone, στις οποίες το “φυσικό” home button έχει αντικατασταθεί από μία λεπτή μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, που προσφέρει διαχείριση μέσω gesture controls.

    iphone-8

    Το iPhone 8 φαίνεται πως θα έχει μία λεπτή software bar στο κάτω μέρος της οθόνης του, που θα σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε το τηλέφωνο σύροντάς τη στη μέση. Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, gesture controls θα επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν multitask σε διάφορες εφαρμογές, αλλά και να επιστρέφουν στην home screen. Η Apple φαίνεται ότι θα αντικαταστήσει επίσης τον έλεγχο ταυτότητας μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων για χάρη μίας νέας 3D τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου. Ο αισθητήρας αναγνώρισης προσώπου θα βρίσκεται στην κορυφή του εμπρόσθιου μέρους της συσκευής μαζί με το ακουστικό και την front camera σε ένα “κόψιμο” που θα υπάρχει στο πάνω μέρος της οθόνης.

    Η Apple θα ενσωματώσει ένα dock στο iPhone 8 παρόμοιο μ’ αυτό των iPad. Η status bar θα χωρίζεται σε περιοχές αριστερά και δεξιά, με την πρώτη να δείχνει την ώρα, ενώ η τελευταία τη συνδεσιμότητα δικτύπου και WiFi αλλά και την υπολειπόμενη χωρητικότητα της μπαταρίας. Η συσκευή θα ενσωματώνει σίγουρα OLED display ενώ τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus θα διατηρήσουν τις LCD οθόνες.

    Σε περισσότερα στοιχεία για τη σχεδίαση του iPhone, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα περιλαμβάνει στρογγυλεμένες άκρες για την οθόνη του, ένα μεγαλύτερο power button, αλλά και σχεδίαση από γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι.

    Τα νέα iPhone, τέλος, αναμένεται να υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση και να έχουν ακόμη περισσότερες μεγάλες αλλαγές με αφορμή την 10η επέτειο του iPhone της Apple που εορτάζεται φέτος. Περισσότερα φυσικά θα γνωρίζουμε κατά την ανακοίνωσή τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles