15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Bloomberg: Ναι, θα δούμε τρία iPhone το 2018, τα iPhone 9, iPhone Xs και iPhone Xs Plus

    Πριν λίγο καιρό, ο ειδικός σε θέματα Apple αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities είχε αναφέρει τις προβλέψεις του για την ανακοίνωση τριών νέων iPhone μέσα στο 2018. Πρόκειται για το iPhone Xs (διάδοχο του iPhone X) με οθόνη 5,8 ιντσών OLED, το iPhone Xs Plus με οθόνη 6,5 ιντσών OLED, αλλά και το iPhone 9 με οθόνη 6,1 ιντσών LCD.

    iphone

    Τώρα, το Bloomberg σε ένα νέο report επιβεβαιώνει αυτή την πληροφορία, προσθέτοντας και κάποια επιπλέον στοιχεία.

    Σύμφωνα με αυτά, το iPhone Xs Plus θα διαθέτει την κωδική ονομασία D33 και η μεγάλη OLED οθόνη 6,5 ιντσών θα έχει ανάλυση 1242×2688 pixels. Το iPhone Xs θα έχει την κωδική ονομασία D2 και θα διαθέτει OLED οθόνη 5,8 ιντσών.

    Οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες και σε χρυσό χρώμα και θα έρθουν και με dual-SIM υποστήριξη. Η Apple μάλιστα σκέφτεται και τη χρήση της τεχνολογίας E-SIM που επιτρέπει σε μία συσκευή να συνδέεται σε πολλαπλά δίκτυα χωρίς να απαιτείται φυσική κάρτα SIM.

    Όσο για το “οικονομικότερο iPhone 9, θα έχει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των ακριβών iPhone Xs, όπως η edge-to-edge οθόνη, η TrueDepth camera και το FaceID, το κόστος του όμως θα διατηρηθεί χαμηλότερο, χάρη σε specs όπως το LCD πάνελ, η έλλειψη υποστήριξης 3D touch, μία κάμερα στο πίσω μέρος, αλλά και κατασκευή από γυαλί με αλουμίνιο στις γωνίες της συσκευής.

    Έχουμε ακόμη αρκετό καιρό έως την παρουσίαση των νέων iPhone, οπότε ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα όσον αφορά τις συσκευές, όμως πάντα έχει ενδιαφέρον να διαβάζουμε πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας από πηγές που γνωρίζουν τι έχει στο μυαλό της η Apple.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles