21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Bluesmart. Υποδεχθείτε την πρώτη έξυπνη βαλίτσα!

    Trackers για να εντοπίζετε τη βαλίτσα σας υπάρχουν πολλοί, τώρα όμως ένα startup κάνει δυναμική εμφάνιση στο Indiegogo με κάτι που, όπως ισχυρίζεται, είναι η “πρώτη έξυπνη βαλίτσα στον κόσμο”. Η Bluesmart έχει ζητήσει χρηματοδότηση από το δημοφιλές crowd-funding site, έχοντας κόστος 235 δολάρια για όσους επιθυμούν να στηρίξουν το project και να την αποκτήσουν (ήδη οι early adopters, δηλαδή οι πρώτοι χρηματοδότες, μπόρεσαν να την κάνουν δική τους έναντι 195 ή 215 δολαρίων).

    bluesmart

    Πρόκειται για μία βαλίτσα που σας ειδοποιεί όταν βρεθεί μακριά σας, ενώ διαθέτει κλειδαριά που μπορείτε να ελέγξετε από το smartphone σας, αλλά και ενσωματωμένη μπαταρία για να φορτίζετε τα gadgets σας. Έχει ακόμη και… ζυγαριά, καθώς και μία θήκη άμεσης πρόσβασης για το laptop σας.

    Επιπλέον, χάρη σε πληθώρα αισθητήρων, μπορεί να συνεργαστεί με υπηρεσίες όπως το Tripit, ενώ σας ειδοποιεί όταν, κατά τη διάρκεια ενός transit, βρεθεί σε… λάθος σημείο. Η εταιρεία σημειώνει ότι επεκτείνει το δίκτυό της, ώστε οι location services που υποστηρίζει να καλύψουν σταδιακά όλο τον πλανήτη και, αν τα καταφέρει στην εκστρατεία της στο Indiegogo, σίγουρα το μέλλον της είναι άκρως υποσχόμενο…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles