20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Bluetooth 4.1. Αλλαγές και βελτιώσεις της νέας έκδοσης

    Νέα έκδοση για το Bluetooth που φέρνει νέες δυνατότητες, ενώ κάνει το πρωτόκολλο ακόμη πιο ευέλικτο και το προσαρμόζει στις ανάγκες της εποχής. Το Bluetooth 4.1 είναι ιδανικό για χρήση από όλες εκείνες τις συσκευές που μας κατακλύζουν καθημερινά (wearable προτάσεις, web-enabled προϊόντα, smartphones κ.ά) κάνοντας τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ τους απρόσκοπτη.

    bluetooth 4.1

    Με την υποστήριξη του Bluetooth 4.1, οι συσκευές θα μπορούν να έχουν ταυτόχρονα τόσο το ρόλο του “κόμβου” όσο και της περιφερειακής πρότασης σε μία σύνδεση – χωρίς να αναγκάζονται να έχουν ή τον ένα ή τον άλλο κάθε φορά.

    Βελτιώσεις υπάρχουν και στο κομμάτι της μεταφοράς δεδομένων με ευκολότερη ροή σε περίπτωση μαζικής αποστολής, ενώ ο τρόπος που οι συσκευές διαχειρίζονται τις συνδέσεις γίνεται πιο “έξυπνος” καθώς μπορούν να αποκαταστήσουν ένα χαμένο σήμα αυτόματα και χωρίς κάποια παρέμβαση από το χρήστη.

    Επιπλέον, οπως διαβάζουμε, η νέα έκδοση του Bluetooth εισάγει ελέγχους, ώστε να βεβαιωθεί ότι Bluetooth και LTE δε δημιουργούν παρεμβολές μεταξύ τους και μπορούν να συνυπάρχουν άψογα όπου χρησιμοποιούν τις ίδιες μπάντες.

    Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το Bluetooth 4.1

    Οι υπάρχουσες συσκευές θα έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν τις αλλαγές της έκδοσης 4.1 μέσω αναβάθμισης λογισμικού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles