20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Bluetooth tracker ετοιμάζει η Samsung για τις 14 Ιανουαρίου

    Ένα νέο είδος συσκευής ετοιμάζεται να προσθέσει η Samsung στο οικοσύστημά της και πρόκειται για ένα bluetooth tracker, όπως τα γνωστά μας Tile.

    Θα ονομάζεται Samsung Galaxy SmartTag και θα παρουσιαστεί, πιθανότατα, στις 14 Ιανουαρίου, μαζί με τη σειρά Galaxy S21 και τα Galaxy Buds Pro TWS ακουστικά. Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν το βλέπουμε σε μαύρο χρώμα και με τετράγωνο σχήμα που θυμίζει πολύ τα Tile trackers. Από λοιπές πηγές γνωρίζουμε πως θα έχει μια μπαταρία 3V (τύπου “κουμπιού”) και Bluetooth 5.1 συνδεσιμότητα. Όσο για την τιμή του, αναμένεται να είναι σχετικά χαμηλή, στα €15-20 στην Ευρώπη και θα είναι συμβατό με την πλατφόρμα SmartThings της Samsung.

    Για όσους δεν γνωρίζουν τι κάνει ένα τέτοιο tracker, ουσιαστικά τοποθετείται όπου θέλει ο χρήστης, π.χ. στα κλειδιά του, στην τσάντα του, το πορτοφόλι του κ.λπ. και μπορεί να εντοπιστεί μέσω του smartphone του με ακρίβεια αλλά και να παράξει κάποιον ήχο για να το βρει πιο εύκολα ο χρήστης. Αρκεί, φυσικά, να είναι εντός εμβέλειας Bluetooth, συνήθως 50-100 μέτρα σε ανοιχτούς χώρους και 10-20 μέτρα σε κλειστούς, όσον αφορά αυτά τα trackers.

    Πηγή: GSMArena

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles