19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Blupath: Μια Κυπριακή startup στα σαλόνια μόδας στο Παρίσι!

    mila james blupath

    Μια νεοφυείς Κυπριακή εταιρεία με την ονομασία BLUPATH, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή Physical Web λύσεων επικοινωνίας, επιλέχθηκε και θα είναι τελικά ο τεχνολογικός παροχέας της φετινής επίδειξης μόδας WHO’S NEXT που θα πραγματοποιηθεί στο Port de Versaille στο Παρίσι, από τις 2 έως 4 Σεπτεμβρίου 2016.

    Συγκεκριμένα, στην επίδειξη WHO’S NEXT, ο οίκος MARCHA HUSKES θα χρησιμοποιήσει τις νέες κάρτες SMARTTOUCH της BLUPATH για να μεταφέρει ψηφιακά το ‘Lookbook’ της νέας σειράς ‘MILA & JAMES’ σε ενδιαφερόμενους παρευρισκομένους, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα ανοικτό κανάλι επικοινωνίας και ενημέρωσης για τις τελευταίες ειδήσεις και δημιουργίες του συγκεκριμένου οίκου μόδας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι βραβευμένη Physical Web πλατφόρμα της Blupath, παρέχει καινοτόμες και εξειδικευμένες λύσεις που συνδυάζουν πολλαπλές τεχνολογίες συνδεσιμότητας για να μετατρέπουν αντικείμενα, προϊόντα και τοποθεσίες σε πύλες επικοινωνίας μεταξύ πελατών και επιχειρήσεων.

    Η κίνηση αυτή της Blupath, αποτελεί σίγουρα ένα καλό παράδειγμα και για τις υπόλοιπες κυπριακές startups αλλά και ένα πρώτο βήμα που θα την φέρει πιο κοντά στην βιομηχανία της μόδας. Στους σχεδιασμούς της νεοφυούς κυπριακής εταιρείας είναι επίσης η προωθήσει εντός των επόμενων μηνών μιας νέας σειράς λύσεων επικοινωνίας που θα φέρουν την ονομασία ‘Blupath Fashion, ειδικά σχεδιασμένες για το χώρο της μόδας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles