17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο Λανσάρισμα του BMW i3 στην Ελλάδα από την Σπανός ΑΕ.

    BMW I3

    H Σπανός ΑΕ, ο Επίσημος Αντιπρόσωπος της μάρκας BMW i στην Ελλάδα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά το BMW i3 στην ελληνική αγορά.

    Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου  2013 σε μια αποκλειστική εκδήλωση με καλεσμένους από τον επιχειρηματικό κόσμο και επίτιμους προσκεκλημένους τον κύριο Ασημάκη Παπαγεωργίου, Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, καθώς και τον κύριο Μιχάλη Παπαδόπουλο, Υφυπουργό Μεταφορών και Δικτύων, το BMW i3 αποκαλύφθηκε στο κοινό κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

    Το επίσημο λανσάρισμα του BMW i3 στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ (Λ. Συγγρού 299 & Αμφιθέας στην Αθήνα). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης  Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, κ. Σταύρος Τζουλάκης και ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης.

    Τις επόμενες ημέρες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BMW καθώς και να προγραμματίσουν ένα test drive.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles