18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Boeing Black phone. Το smartphone που… αυτοκαταστρέφεται

    Ένα “μυστηριώδες” smartphone από την Boeing, που, αυτή τη φορά, αφήνει τα ιδιωτικά και μαχητικά αεροσκάφη που κατασκευάζει και καταπιάνεται με κάτι διαφορετικά. Το Boeing Black Phone, με έμφαση στην ασφάλεια, έρχεται και υπόσχεται ότι θέλει να προστατεύσει τα δεδομένα σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Έτσι, πέρα από την κρυπτογράφηση των επικοινωνιών σας, έχει ένα χαρακτηριστικό που σβήνει τα δεδομένα σας, σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να ανοίξει ή να σπάσει τη συσκευή. Επιπλέον, είναι κατά κάποιο βαθμό μία “σπονδυλωτή” πρόταση, καθώς μπορείτε να προσθέσετε σ’ αυτήν πολλαπλά αξεσουάρ για ποικίλες διαμορφώσεις και “αποστολές”.

    Boeing Black Phone

    Πρόκειται για ένα smartphone που απευθύνεται κυρίως σε στελέχη κρατικών υπηρεσιών και contractors, που πρέπει να διατηρούν τις επικοινωνίες τους και τα δεδομένα τους ασφαλή, σε κάθε περίπτωση.

    Όπως βλέπουμε στα spec του, το Boeing Black phone διαθέτει μία οθόνη 4,3 ιντσών ανάλυσης 960×540 pixels, dual CPUs ARM Cortex-A9 στα 1.2GHz και τρέχει Android. Έχει βάρος 170 γραμμάρια και υποστηρίζει dual SIM, Bluetooth v2.1 + EDR καθώς και LTE, ενώ διαθέτει μπαταρία 1590mAh.

    Η Boing για λόγους ασφαλείας δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συσκευή, ωστόσο το hardware του Black phone έχει συναρμολογηθεί στις ΗΠΑ και είναι επεκτάσιμο από το πίσω πάνελ του, ώστε να μπορεί να συνεργαστεί με βιομετρικούς σαρωτές, δορυφορικούς πομποδέκτες, ηλιακούς φορτιστές και άλλα αξεσουάρ.

    To Boeing Black phone έχει κατασκευαστεί ως μία σφραγισμένη πρόταση που αποτρέπει οποιαδήποτε προσπάθεια αποσυναρμολόγησής του. Αν επιχειρήσετε να ανοίξετε (πρακτικά να… σπάσετε) το περίβλημα της συσκευής, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διαγραφούν τα δεδομένα του και το λογισμικό που υπάρχει στο εσωτερικό να κάνει τη συσκευή μη λειτουργική.

    Η Boeing δε μας έχει ενημερώσει για τιμή ή κυκλοφορία της συσκευής, αναμένεται, ωστόσο, να μην αργήσει να διατεθεί, όπως αναφέρει σχετικά και η Wall Street Journal.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles